MMA

Κατηγορείται για τον βιασμό δύο γυναικών ο Abdul Razak Alhassan!

Κατηγορείται για τον βιασμό δύο γυναικών ο Abdul Razak Alhassan!

Μπλεξίματα για τον Abdul Razak Alhassan, που αντιμετωπίζει πολύ σοβαρές κατηγορίες, οι οποίες μπορεί να του στοιχίσουν ακόμη και την καριέρα του.

Ο Αμερικανός αγωνίστηκε πρόσφατα στην κάρτα αγώνα Woodley vs Till ενώ κρατάει ένα πολύ καλό ρεκόρ 10-1 στις MMA.

Ωστόσο οι ενέργειες του εκτός κλουβιού τον έχουν βάλει σε πολύ σοβαρούς μπελάδες. Ο Alhassan πριν από λίγο καιρό δούλευε σε ένα νυχτερινό μαγαζί ως πορτιέρης σε ένα πάρτι γενεθλίων. Εκεί τον πλησίασαν δύο νεαρές γυναίκες και τους ζήτησαν να μπουν στο μαγαζί. Εκείνος ζήτησε τον τηλεφωνικό αριθμό της μίας για να τις αφήσει να εισέλθουν.

Η κοπέλα τον έδωσε και οι δύο φίλες ξεκίνησαν να πίνουν στο μπαρ. Κάποια στιγμή η μία από τις δύο, εξαφανίστηκε. Ήταν με τονAlhassan, υπό την επήρεια μέθης και είχαν έρθει κοντά. Ο MMAer πρότεινε να τις πάει σπίτι τους. Όταν έφτασαν εκείνος δεν έφυγε από το σπίτι και όταν η 20χρονη έφυγε για λίγο και επέστρεψε, είδε τον Alhassan να βιάζει την φίλη της.

Στην συνέχεια επιτέθηκε στην ίδια. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες ήταν και η μητέρα τους στο σπίτι που αργότερα βρήκε χρησιμοποιημένο προφυλακτικό! Θαμώνες του μπαρ είδα τον αθλητή να φεύγει με τις κοπέλες και τώρα οAlhassan αντιμετωπίζει πολύ σοβαρές κατηγορίες που μπορεί να του στοιχίσουν την καριέρα του.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Red Dela Cruz: Το πιο καυτό octagon girl του πλανήτη σάρωσε τα βραβεία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ