MMA

Κάποια παιδιά του "κατς" που θέλουμε να δούμε σε κλουβί

Κάποια παιδιά του "κατς" που θέλουμε να δούμε σε κλουβί

Υπάρχουν κάποιοι αθλητές του κατς που θα άντεχαν το πραγματικό ξύλο και θα θέλαμε πολύ να τους δούμε να παλεύουν στο κλουβί. Επιλέξαμε ορισμένα μεγάλα ονόματα (VIDEOS).

Έχοντας ως πιο πρόσφατο παράδειγμα τον CM Punk κανείς μα κανείς δεν θα ήθελε να δει αθλητή του WWE σε κλουβί. Όχι του UFC σε οποιοδήποτε κλουβί...

Άλλοι πάλι θα χλευάσετε τον συντάκτη και γελάσετε γιατί κυριαρχεί το φαινόμενο του: "Στο... κατς είναι ψεύτικο ρε! Μην γράφετε τέτοιες μ@@@@"

Πράγματι υπάρχει σενάριο αλλά ανάμεσα στους πρωταγωνιστές υπάρχουν και κάτι παλικάρια που το λέει η καρδούλα τους να μπουν στο κλουβί να δείξουν ότι το 'χουν με το ξύλο. Ο Punk απέτυχε ο Lesnar όμως όχι!

Και στην περίπτωση του Brock θα βγει και θα πει κάποιος: "Ναι, σιγά! Ο ντοπαρισμένος..."

Ας ντοπαριστούμε τότε όλοι και ας πάμε να παίξουμε one on one μπουνιές μέσα σε κλουβί. Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα γι'αυτό και οι επιλογές μας θα συγκεκριμένες.

Ο CM Punk είναι φοβερός να μιλάει στα μικρόφωνα και πιο πολύ εκεί πόνταρε το WWE πάνω του και δικαιώθηκε. Υπάρχουν άλλοι αθλητές όμως που είναι πραγματικές μηχανές αθλητισμού και θεωρούμε πως θα μπορούσαν να ζήσουν σε πραγματικές συνθήκες μάχης.

Ας τσεκάρουμε μερικούς...

Ο "The Undertaker" για παράδειγμα είναι 51 ετών αλλά έχει καταφέρει να διατηρεί το τεράστιο κορμί του σε φοβερή κατάσταση. Ξέρετε γιατί; Διότι δεν παύει να προπονείται... Έχουν κυκλοφορήσει κατά καιρούς βίντεο με τις προετοιμασίες του και ο Calaway "μασάει σίδερα".

Εκτός από δηλωμένος οπαδός των μαχητικών αθλημάτων αφού τον έχουμε δει τόσο σε UFC event όσο και στη γωνία του Manny Pacquiao ο "Taker" και όταν δίνει την παράστασή του στο ρινγκ χρησιμοποιεί τεχνικές από την πυγμαχία.

O Alberto Del Rio είναι επίσης ένας από τους παλαιστές του WWE που θέλουμε να δούμε ξανά σε κλουβί. Ξανά; Ναι, ξανά! Ο Del Rio έχει ήδη αγωνιστεί στις ΜΜΑ και το ρεκόρ του είναι 9-5.

Όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο οAlberto "Dos Caras" Rodriguez έχει παίξει και με τον Mirko Cro Cop στο Pride.

Ένας ακόμη που θα μας άρεσε αλλά τα χρόνια πέρασαν είναι ο Kurt Angle. Ο Ολυμπιονίκης βρέθηκε πάρα πολύ κοντά στο να υπογράψει με το UFC όταν σταμάτησε με την πάλη όμως τότε τα χρήματα στις ΜΜΑ ήταν λίγα και ο Angle επέλεξε το WWE που έκανε σπουδαία καριέρα.

Εσείς ποιους θα επιλέγατε;

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Θα πάθεις σοκ με την καυτή προπονήτρια του Βλαντιμίρ Πούτιν (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Σέξι Ελληνίδα Ταεκβοντίστρια πρωταγωνιστεί σε βίντεο κλιπ και ρίχνει το… Instagram (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Η πορνοστάρ Jenna Jameson τρελαίνεται για τον McGregor (ΦΩΤΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ