MMA

Καμπόσος στο Fighsports: "Όταν παίζω μπροστά στους Έλληνες μου κόβεται η ανάσα"

Καμπόσος στο Fighsports: "Όταν παίζω μπροστά στους Έλληνες μου κόβεται η ανάσα"

Ο Έλληνας ομογενής, Γιώργος Καμπόσος, μίλησε στο Fightsports.gr για τα μελλοντικά του σχέδια, την προετοιμασία, ενώ έστειλε μήνυμα στους Έλληνες φανς του.

Το πιο κρίσιμο παιχνίδι της καριέρας του αναμένεται να δώσει ο Γιώργος Καμπόσος κόντρα στον Lee Selby και αυτή η αναμέτρηση θα κρίνει αν θα συναντήσει αργότερα έναν εκ των Vasyl Lomachenko ή Teofimo Lopez.

Ο Έλληνας ομογενής μίλησε στο Fightsports.gr για τα μελλοντικά του σχέδια, την προετοιμασία, ενώ έστειλε μήνυμα στους Έλληνες φανς του.

Γιώργο είναι ένα σημαντικό παιχνίδι μπροστά σου με τον Lee Selby. Είναι ένας έμπειρος μαχητής με 30 αγώνες. Θεωρείς πως θα είναι το πιο δύσκολο ματς της καριέρας σου;

"Ο αγώνας απέναντι στον Lee Selby είναι πολύ σημαντικός. Είναι επίσημα αγώνας για τίτλο και με καθιερώνει αργότερα να παίξω με έναν εκ των Lomachenko ή Lopez. Έχω δουλέψει πολύ σκληρά από τότε που ήμουν παιδί για αυτές τις στιγμές. Ο Selby είναι έμπειρος και υπήρξε παγκόσμιος πρωταθλητής με πολλές υπερασπίσεις, αλλά ξέρω την αξία μου και τι αντιπροσωπεύω.

Όπως και με την νίκη απέναντι στον πρώην παγκόσμιο πρωταθλητή Mickey Bey όπου κυριάρχησα στο Madison Square Garden και αυτή η μάχη θα έχει το ίδιο αποτέλεσμα. Θα νικήσω άλλον έναν πρώην πρωταθλητή. Δεν θεωρώ πως θα είναι το πιο δύσκολο τεστ για μένα. Βελτιώνομαι συνέχεια σαν μαχητής και γίνομαι πιο γρήγορος, πιο δυνατός, πιο έξυπνος και πιο πεινασμένος. Την ίδια στιγμή ο Selby έχει κολλήσει στο ίδιο σημείο, δεν βελτιώνεται και γίνεται όλο και πιο μεγάλος.

Είμαι ενθουσιασμένος για αυτό το παιχνίδι και είμαι έτοιμος δείξω ξανά στον κόσμο τι είναι ο...Ferocious Καμπόσος".

Αν καταφέρεις να κερδίσεις υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να συναντήσεις τον Lomachenko ή τον Lopez. Πολλοί φανς πιστεύουν πως είσαι το αουτσάιντερ σε αυτά τα ματς. Ποια είναι η άποψη σου;

"Δεν υπάρχει...αν θα πάρω την νίκη, αλλά πότε θα την πάρω απέναντι στον Lee Selby. Θα γίνω ο πρώτος υποψήφιος για τους Lomachenko και Lopez. Aυτά τα παιχνίδια ονειρευόμουν. Τα μεγάλα ματς που σταματούν την...γη.

Δεν δίνω σημασία τι πιστεύει ο κόσμος κι αν θεωρεί πως είμαι αουτσάιντερ. Συγκεντρώνομαι στην δουλειά μου και έχω μεγάλη fan base που με στηρίζει για να γίνω lightweight πρωταθλητής".

Έχεις πολλούς φανς στην Ελλάδα. Έπαιξες μπροστά στο Ελληνικό κοινό. Υπάρχει στο πλάνο σου ένας αγώνας ξανά στην Αθήνα;

"Είναι καταπληκτικοί. Είναι τιμή μου να εκπροσωπώ ένα τόσο όμορφο έθνος και να παίζω στα μεγάλα σαλόνια όπως το Madison Square Garden στην Νέα Υόρκη και το MGM Arena στο Λας Βέγκας.

Nα κρατάω την σημαία μας ψηλά με περηφάνια είναι κίνητρο για μένα, αλλά να παίζω και μπροστά στο κοινό μου κόβεται η ανάσα. Όπως έκανα στην Αθήνα τον τελευταίο χρόνο. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα πάω και θα κατακτήσω παγκόσμιο τίτλο και σκοπεύω να τον φέρω στην Ελλάδα και μπροστά στο φανατικό κοινό. Πιθανόν στο Ολυμπιακό στάδιο ή και στο ιστορικό Παναθηναϊκό στάδιο".

Για την προετοιμασία σου αυτή θα συναντήσεις ξανά τον Pacquiao;

"Έχω κάνει πάνω από 250 γύρους μαζί του και τρεις προετοιμασίες για παγκόσμιους τίτλους. Οι εμπειρίες είναι πολύτιμες για την καριέρα μου. Έχω πολύ καλή ομάδα γύρω μου και καλούς μαχητές στο Μαϊάμι.Παίζουμε σε διαφορετικές περιόδους οπότε δεν θα έχουμε κοινή προετοιμασία όμως στο μέλλον θα συναντηθούμε ξανά".

Ένα μήνυμα για τους Έλληνες οπαδούς σου; Τι να περιμένουν στο νέο σου ματς;

"Σε όλους τους Έλληνες και σε όλο τον κόσμο θέλω να πω πως τους ευχαριστώ για την στήριξη. Όταν μπω στο ρινγκ μπροστά σε χιλιάδες υποστηρικτές και με το Ελληνικό πνεύμα και αίμα να βράζει, μπορώ να τα βάλω με οποιονδήποτε. Είμαι πολύ περήφανος Έλληνας και Αυστραλός και θα συνεχίσω να εκπροσωπώ τις χώρες αυτές στο παγκόσμιο στερέωμα".

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Η Mia Kang έχει το πιο σέξι κορμί του παγκόσμιου thai (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ