MMA

Καμπόσος: "Nα τελειώνω με τον Selby και να κοντράρω τον Lomachenko ή τον Lopez"

Ο Γιώργος Καμπόσος μίλησε εν όψει της μονομαχίας με τον Lee Selby, ένα ματς που μπορεί να του ανοίξει τις πόρτες για τα μεγάλα ονόματα.

Στις 3 Οκτωβρίου στο Κάρντιφ ο Γιώργος Καμπόσος καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο του Lee Selby που θα του ανοίξει τις πόρτες για τα μεγάλα ονόματα. Σε πρόσφατη συνέντευξη του στο Boxing Social.com ο Έλληνας ομογενής δεν ξεχνά τον στόχο του που είναι να αντιμετωπίσει τον νικητή της αναμέτρησης Lomachenko - Lopez.

"Όπως νίκησα τον Mickey Bey μέσα στο σπίτι του στην Νέα Υόρκη το ίδιο θα κάνω και με τον Selby στην έδρα του. Τον Bey τον ανάγκασα να αποσυρθεί. Το ίδιο θα γίνει και με τον Selby. Είμαι εδώ για να αντιμετωπίζω πρωταθλητές. Ας είναι ο Lomachenko, ας είναι ο Lopez. Όποιον μου φέρει η μοίρα. Για να είμαι ειλικρινής θεωρώ τον Selby βαρετό παίκτη.

Είμαι σίγουρος πως στην Αγγλία δεν αρέσει αυτός ο πυγμάχος και δεν θα θέλουν να δουν το ματς. Πολλοί Βρετανοί φανς μου είπαν πως χαίρονται που θα αγωνιστώ εγώ καθώς βαριούνται τον Selby. Είναι βέβαια πρωταθλητής και έχει δύο χέρια. Το σέβομαι αυτό", κατέληξε.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Avril Mathie: Αυτό το κορμί σημαίνει…πυγμαχία (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ