MMA

Καμπέρη: "Η σημαία μας ψηλά το Σάββατο"

Καμπέρη: "Η σημαία μας ψηλά το Σάββατο"

Η Δέσποινα Καμπέρη μιλάει για την τεράστια ευκαιρία που παίρνει στο Gods of War - WLF το ερχόμενο Σάββατο και υπόσχεται να κρατήσει ψηλά την ελληνική σημαία.

Στις 24 Μαρτίου η Δέσποινα Καμπέρη θα γίνει η πρώτη Ελληνίδα που θα εκπροσωπήσει τη χώρα της εναντίον Κινέζας μαχήτριας στο GOW - WLF.

To Fightsports.gr επικοινώνησε με την ταλαντούχα αθλήτρια λίγο πριν πατήσει στο ρινγκ και έμαθε μερικά από τα... μυστικά της για τη σπουδαία μάχη στο "ΔΑΙΣ".

" Νιώθω μεγάλη τιμή που έχω επιλεχθεί για να αντιμετωπίσω την αντίπαλό σε μία τόσο σημαντική διοργάνωση. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Στέλιο Πολίτη που με επέλεξε και μου έδωσε την ευκαιρία να είμαι εγώ η Ελληνίδα που θα παίξει σ' αυτή την κάρτα" ήταν η αρχική τοποθέτηση της Καμπέρη η οποία συμπλήρωσε αν μετά απ' αυτό το ματς θα την βλέπουμε πιο συχνά σε διεθνή ματς: "Σίγουρα! Ναι, εάν υπάρχουν καλές προτάσεις..."

Για τη γενική εικόνα που έχει σχηματίσει σχετικά με την κάρτα των σαββατιάτικων αγώνων σχολίασε: "Το machmaking έφερε στους αγώνες δυνατά ονόματα του χώρου και αυτός είναι ο λόγος που κάνει τη διοργάνωση μίας από τις καλύτερες."

Όσον αφορά τους νέους μαχητές κι αν μπορούν να... τρέξουν τις υποχρεώσεις τους εν μέσω κρίσης είπε: "Είναι δύσκολο για όλους επειδή είναι μία εποχή "βαριά". Πρέπει να βρει τη δύναμη ο αθλητής, γενικά ο άνθρωπος για να προχωράει στη ζωή του και τον αθλητισμό."

Κλείνοντας η Καμπέρη δεν παρέλειψε να στείλει το μήνυμά της στους φαν που θα έρθουν να παρακολουθήσουν το event: "Είναι σημαντικό να έρθουν, να στηρίξουν την ελληνική ομάδα. Θα είναι μία βραδιά που η σημαία μας θα σηκωθεί ψηλά..."

Υπενθυμίζουμε ότι η ταλαντούχα αθλήτρια και κάτοχος του τίτλου της ISKA Ελλάδας θα κοντραριστεί με τηνHuang Shiqing σε αγώνα που είναι προγραμματισμένος στην κατηγορία των 54 κιλών.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Viktoriya Moiseyenko: Το πιο "καυτό" κορίτσι του ουκρανικού ταεκβοντό (ΦΩΤΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ