MMA

Καλλιονίδου: "Είχα ανάγκη τη νίκη, δούλεψα σκληρά γι'αυτήν"

Καλλιονίδου: "Είχα ανάγκη τη νίκη, δούλεψα σκληρά γι'αυτήν"

Την πρώτη της νίκη με τη νέα της ομάδα πέτυχε η Ελίνα Καλλιονίδου που ανήκει στο Armagos Team εδώ και μερικούς μήνες και η πρώτη επιτυχία ήρθε στην Πολωνία. Η ίδια μίλησε στο Fightsports για το... διπλό επί της Barbara Nalepka. (VIDEO)

Την πρώτη της νίκη με τη νέα της ομάδα πέτυχε η Ελίνα Καλλιονίδου που ανήκει στο Armagos Team εδώ και μερικούς μήνες και η πρώτη επιτυχία ήρθε στην Πολωνία με το διπλό επί τηςBarbara Nalepka στο Ladies Night.

Η ομάδα από την Θεσσαλονίκη φαίνεται πως με την προσθήκη της Καλλιονίδου διαθέτει το πιο ισχυρό MMA team στη χώρα αν λάβει κανείς υπόψιν πως στο ρόστερ ανήκουν Μάρκου, Ογκανεσιάν, Πλασάρης και Μωϊσίδου. Μιλώντας με την Gunner για την πρόσφατη επιτυχία της στάθηκε στο γεγονός ότι ήταν έτοιμη τόσο στην όρθια μάχη όσο και στο έδαφος.

"Το παιχνίδι δεν μπορείς να το υπολογίσεις. Ήμουν προετοιμασμένη και στο όρθιο και στο έδαφος. Είμαι ευχαριστημένη γιατί δούλεψα άλλα κομμάτια μέσα στον αγώνα και έφερα αυτό το αποτέλεσμα", ανέφερε η κορυφαία MMAer της χώρας που μίλησε για την σημαντικότητα των αγώνων που έδωσε στο Bellator.

"Ηταν σημαντικοί και με έκαναν πιο σοβαρή αθλήτρια αλλά σαν αθλήτρια άλλαξα με το νέο μου προπονητικό team. Τα αποτελέσματα όμως δεν έρχονται διότι έχω συμμετάσχει στο Bellator, αλλά με την σκληρή δουλειά και την αφοσίωση της νέας μου ομάδας", ανέφερε ενώ καταλήγοντας για την νέα της ομάδα είπε.

"Καταρχήν ευχαριστώ την νέα μου ομάδα . Ήταν δίπλα μου από την αρχή μέχρι το τέλος. Όντως έκανα την πρώτη μου νίκη στο εξωτερικό ,την είχα πολύ ανάγκη γιατί δούλεψα πολύ σκληρά με την κατάλληλη προπόνηση και τα δυνατά προπονητικά σπαρινγκ. Επίσης είχα απίστευτη επικοινωνία με την γωνία μου και αυτό με έκανε πιο ήρεμη σε όλο το ματς".

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Όταν η καυτή πορνοστάρ KleioValentienζήτησε ραντεβού από την Ronda Rousey (ΦΩΤΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ