MMA

"Κακουμπάβας: Την μάχη με τον Μάρκου την χρωστάμε στο ελληνικό κοινό"

"Κακουμπάβας: Την μάχη με τον Μάρκου την χρωστάμε στο ελληνικό κοινό"

Λίγες μέρες μετά τη νίκη του Μελέτη Κακουμπάβα στην Αυστρία επί του Giorgi Bazanov, ο Nightmare απάντησε στο "καυτό" ερώτημα αναφορικά με την μεγάλη μάχη απέναντι στον Φλοριάν Μάρκου.

Λίγες μέρες μετά την εκκωφαντική νίκη του Μελέτη Κακουμπάβα στην Αυστρία που διέσυρε τον Giorgi Bazanov, ο Nightmare φιλοξενείται στο Fightsports.gr και απαντάει στο καυτό ερώτημα, αναφορικά με την μεγάλη μάχη απέναντι στον Φλοριάν Μάρκου.

Ο Κακουμπάβας όταν τραυματίστηκε πριν το παιχνίδι με τον Μάρκου που είχε κλείσει στο No Limits από την Γεωργία Μπιτακου, είχε ζητήσει ένα εύλογο χρονικό διάστημα για να συνέλθει αγωνιστικά και πλέον δηλώνει έτοιμος για το μεγάλο ραντεβού.

Αποκαλύπτει μάλιστα πως έχει πέσει ήδη πρόταση στο τραπέζι για αγώνα με τον TNT και απάντησε θετικά! Αναλυτικά τα όσα είπε στο Fightsports.gr:

Μελέτη επέστρεψες με τον καλύτερο τρόπο στις επιτυχίες. Ο τραυματισμός σου σε ταλαιπώρησε αρκετά. Νιώθεις αυτή την στιγμή 100% έτοιμος αγωνιστικά ή θεωρείς πως χρειάζεσαι κι άλλα ματς για να επανέλθεις πληρως;

"Κάθε μέρα νιώθω και πιο έτοιμος, δυστυχώς οι τραυματισμοί είναι αναπόφευκτοι στο άθλημά μας αλλά με σωστή προπόνηση κaι ενδυνάμωση σύντομα θα είμαι στο 200%".

Το ελληνικό κοινό ζητάει την μεγάλη μάχη με τον Φλοριάν Μάρκου. Θεωρείς πως θα δούμε μέσα στο 2018 αυτή την μεγάλη μάχη κι αν ακόμα είναι κάτι που επιθυμείς και εσύ;

"Ποτέ μου σε καμία διοργάνωση είτε στην Ελλάδα είτε στο εξωτερικό, δεν έχω διαπραγματευτεί με ποιον θα παίξω, δέχομαι να παίζω με όλους. Μου έχουν γίνει προτάσειςγια τον Φλοριάν μέσα στο 2018 από μεγάλες ελληνικές διοργανώσεις και φυσικά είμαι θετικός. Την χρωστάμε αυτή τη μάχη στο Ελληνικό κοινό".

Είδαμε σε αυτό το παιχνίδι ότι έβαλες πολύ τα πόδια σου και μάλιστα αποτελεσματικά. Θα δούμε έναν αρκετά διαφορετικό Μελέτη στον τρόπο παιχνιδιού από εδώ και πέρα;

"Αγωνιστικά νιώθω πιο ώριμος από ποτέ. Ο Μελέτης δεν είναι μόνο ένα δεξί κροσέ όπως έχειειπωθεί και ήδη φάνηκε η δουλειά μας, με τον δάσκαλό μου Νίκο Κρητικό".

Η νίκηπου πέτυχες ήταν επιβλητική και φάνηκε εύκολη. Υπήρξε κάποιο σημείο του παιχνιδιού που ένιωσες πως απειλήθηκες από τον συγκεκριμένο παίκτη κι αν αυτός ο αγώνας υπάρχει περίπτωση να σου δώσει την δυνατότητα να παίξεις τρίτο ματς μελλοντικά με τον Petje;

"Σε όλη τη διάρκεια του αγώνα δεν ένιωσα καμία απειλή ήμουν καλά προπονημένος και έβλεπα ότικαι αν έκανε. Αυτη η νίκη μου δίνει και άλλεςευκαιρίες στο FCC χάρη στον μάνατζερ Χρήστο Παπαναγιώτου, και μελλοντικά ένατρίτο ματςμε τον Petje θα είναι κάτιπου το θέλουνκαι οι ίδιοι διοργανωτές".

Τέλος ο Μελέτης Κακουμπάβας θέλησε να ευχαριστήσει τους ανθρώπους που τον στηρίζουν σε κάθε του προετοιμασία:

"Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους χορηγούς μου: το Muscle Club που με βοηθάει στη διατροφή μου, την εταιρεία QNT με τα καλύτερα συμπληρώματα, τον μαχητικό εξοπλισμό Persani, το φυσιοθεραπευτηριο BMS του Αθανασίου Χαλιμούρδα, το Studio Karteris, το γυμναστήριο το οποίο δουλεύω και γυμνάζομαι στον αθλητικό πολυχώρο Αμφιάλης και φυσικά το Kimbo management και όλη την ομάδα του Kritikos camp και τον δάσκαλο μου Νίκο Κρητικό".

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Mε τον Bo δεν μπλέκεις...με τον Bo:Δείτε τον να βάζει γάντια και να κλωτσά σάκο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ