MMA

Ηρωικός πατέρας που έκανε προπονήσεις Krav Maga τα έβαλε με πέντε ληστές

Ηρωικός πατέρας που έκανε προπονήσεις Krav Maga τα έβαλε με πέντε ληστές

Πέντε ληστές εισέβαλαν σε σπίτι στην Μεγάλη Βρετανία και έπεσαν πάνω σε έναν 55χρονο που αντιστάθηκε σθεναρά, με την βοήθεια των γνώσεων που κατείχε στο σύστημα του Krav Maga.

Συγκεκριμένα οDavid Pugh δέχτηκε την επίθεση στις 03:00 την νύχτα, από πέντε άντρες. Όταν ο πατέρας κατέβηκε τις σκάλες είδες τους ληστές να απειλούν τον 17χρονο γιο του, κρατώντας ματσέτες και ρόπαλα.

Ο ηρωικός άντρας έπεσε πάνω τους και ακολούθησε σκληρή μάχη με τους μασκοφόρους ληστές που τον τραυμάτισαν. Του έσπασαν την μύτη και αιμορραγούσε.

"Έπιασα τους πρώτους δύο και αρχίσαμε να χτυπιόμαστε. Άρπαξα καρέκλες και μπουκάλια και τα πέταγα επάνω τους",περιγράφει ο David που έκανε αρκετά χρόνια Krav Maga.

"Έχω την εντύπωση ότι έφυγαν επειδή θεώρησαν ότι ξέφυγε η υπόθεση. Έτρεξα με τον γιο μου και κλειστήκαμε σε ένα δωμάτιο. Ίσως πίστεψαν πως με είχαν σχεδόν σκοτώσει, αφού με χτυπούσαν με τις ματσέτες και τα ρόπαλα στο κεφάλι".

Ευτυχώς η υγεία του άντρα δεν κινδυνεύει ενώ τραυματίστηκε και το σκυλί που είχε η οικογένεια. Η αστυνομία κατέγραψε το γεγονός και κάνει έρευνες για να βρει τους θύτες.

Διαβάστε ακόμηστο fightsports.gr

H καυτήΒrittneyPalmerκαλεί τον McGregor: Γύρνα πίσωΙρλανδέδεν αντέχω άλλο (ΦΩΤΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ