MMA

Η Χατζηλιάδου πάει στον τελικό του παγκοσμίου κόντρα στην Ayumi Uekusa

Η Χατζηλιάδου πάει στον τελικό του παγκοσμίου κόντρα στην Ayumi Uekusa

Η Έλενα Χατζηλιάδου θα αγωνιστεί το ερχόμενο Σάββατο στον τελικό του παγκοσμίου πρωταθλήματος καράτε απέναντι στην Ayumi Uekusa σε μία άτυπη ρεβάνς του χαμένου τελικού του 2016.

Στον τελικό του παγκοσμίου πρωταθλήματος Καράτε θα βρεθεί ξανά η Έλενα Χατζηλιάδου που καταφέρνει για δεύτερη φορά σερί να βρεθεί στην ίδια θέση. Η κορυφαία Ελληνίδα καρατέκα ρίχνεται στην μάχη το Σάββατο στην ρεβάνς από τον αγώνα του 2016 όταν είχε παίξει ξανά με την Ayumi Uekusa.

Η Γιαπωνέζα θεωρείται στην χώρα της φαινόμενο στο Καράτε, όμως η Χατζηλιάδου πάει με πίστη για την...εκδίκηση.

"Είμαι παρά πολύ χαρούμενη και συγκινημένη γι' αυτό το μεγάλο κατόρθωμα. Αλλά ακόμα πιο πολύ γιατί το μοιράστηκα επιτέλους με τον πατέρα και προπονητή μου Μάξιμο Χατζηλιάδη. Γράψαμε παγκόσμια ιστορία με ελληνικά χρώματα για τρίτη φορά.

Οι θυσίες που έχω κάνει στην ζωή μου και αυτά που έχω περάσει τα κουβαλάω πάντα στην πλάτη μου και μου δίνουν μεγάλη ψυχική δύναμη όπως και όλος αυτός ο κόσμος που πιστεύει σε μένα και με στηρίζει.

Κάθε μέρα που ξυπνάω και κάθε βράδυ που πέφτω για ύπνοζω και αναπνέω γι αυτήντην στιγμή", κατέληξε σε δηλώσεις της στο Fightsports.gr.

Ο αγώνας υπολογίζεται να γίνει το Σάββατο περίπου στις 12:00 στην Ισπανία.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Σοκαριστικός θάνατος Ιταλού thai fighter μετά από νοκ άουτ (ΒΙΝΤΕΟ)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ