MMA

Η θρυλική μάχη του Tyson με τον Bruno και οι γκανγκστερικές στιγμές πριν τον αγώνα

Η θρυλική μάχη του Tyson με τον Bruno και οι γκανγκστερικές στιγμές πριν τον αγώνα

Όλα τα ματς του Mike Tyson έκρυβαν αμαρτωλές ιστορίες που αξίζει να ειπωθούν. Έτσι και το 1989 όταν το "τέρας του Μπρούκλιν" αντιμετώπιζε τον πιο σκληρό Βρετανό της εποχής Frank Bruno.

Για να κλείσει το συγκεκριμένο παιχνίδι πέρασε από 40 κύματα... Ο Tyson προερχόταν από νοκ άουτ στον πρώτο γύρο επί του αήττητου Michael Spinks και φαινόταν να κυριαρχεί στην κατηγορία.

Ο δημοφιλής Bruno έμοιαζε το επόμενο ιδανικό match up ωστόσο όλα πήγαν στραβά. Ο Tyson συνεπλάκη με τον Mitch Green(προπονητής) με αποτέλεσμα να σπάσει το χέρι του πάνω στο κεφάλι του άτυχου άντρα που έκανε πέντε ράμματα και υπέφερε από κρανιοεγκεφαλική κάκωση.

Ο Tyson έπρεπε να μείνει εκτός μέχρι τον Οκτώβριο. Ωστόσο το ανήσυχο πνεύμα του δεν έβρισκε γαλήνη.... Τον Σεπτέμβριο ενεπλάκη σε αυτοκινητιστικό ατύχημα που τον άφησε αναίσθητο στον δρόμο! Ένα μήνα μετά τον χωρίζει η γυναίκα του και του ζητά 125 εκατομμύρια δολάρια για ψυχική οδύνη!

Όλα αυτά άφησαν πίσω το ματς με τον Bruno που τελικά ορίστηκε την επόμενη σεζόν. Τον Ιανουάριο του 1989. Έμελλε όμως να ακυρωθεί ξανά αφού τσακώθηκαν οι μάνατζερ του Tyson μεταξύ τους.

Τελικά το παιχνίδι έγινε τον Φεβρουάριο στο Λας Βέγκας και αντάμειψε όλη αυτή την προσμονή. Ο 2Pac έγραφε το τραγούδι "Road to Glory" για τον κολλητό του Mike Tyson και εκείνος ήταν φτιαγμένος για ένα ακόμη μεγάλο ματς.

Η μάχη των δύο τελείωσε στον πέμπτο γύρο και η αλήθεια είναι πως υπήρξαν στιγμές που ο Tyson προβληματίστηκε από τον Bruno. Αυτή δεν ήταν η μοναδική συνάντηση του Tyson με τον Bruno καθώς υπήρξε και δεύτερο παιχνίδι μεταξύ τους, το 1995 όταν αποφυλακίστηκε ο Tyson και είχε σχεδόν την ίδια κατάληξη.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Η καυτή πυγμάχος Avril Mathie σκιαμαχεί στην Μύκονο και ξεσηκώνει (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ