MMA

Η τέχνη του τατού στους μαχητές από την Αγγελιάννα Κορωνιού

Η τέχνη του τατού στους μαχητές από την Αγγελιάννα Κορωνιού

Η Αγγελιάνα Κορωνιού μιλάει στο fightsports.gr για την τέχνη του τατουάζ στους μαχητές.

To τατουάζ είναι ένας σύγχρονος τρόπος έκφρασης των ανθρώπων και για πολλούς συμβολίζει μία σημαντική στιγμή στην ζωή τους που αποτυπώνεται με διαφορετικό τρόπο για τον καθένα μέσω της δερματοστιξίας.

Η Αγγελιάννα Κορωνιού είναι μία καλλιτέχνης που δημιουργεί πάνω στους ανθρώπους και γνωρίζει τον χώρο όσο κανείς, ως επαγγελματίας του είδους. Τι τατουάζ επιλέγουν άραγε οι Έλληνες μαχητές για να «διακοσμήσουν» το κορμί τους;

Την απάντηση θα μας δώσει παρακάτω η Αγγελιάννα, που δεν είναι καμιά τυχαία, στο χώρο των μαχητικών, καθώς ανήκει στην ομάδα του Golden Corner, πυγμαχεί και συνάμα αποτυπώνει τα συναισθήματα των ανθρώπων πάνω στο σώμα τους. Διαβάστε αναλυτικά την συνέντευξη:

Αγγελιάννα σε καλωσορίζουμε στο Fightsports.gr. Ποια τατουάζ προτιμούν κυρίως οι αθλητές των μαχητικών τεχνών;

«Τα Τατου που συνήθως ζητάνε είναι παραδοσιακά Μαορι,γάντια πυγμαχίας είτε ρεαλιστικά είτε oldschool και ρεαλιστικά Τατου με θεματολογία σταυρούς αγγέλους τριαντάφυλλα».

Έχεις κάποιους γνωστούς αθλητές και πες μας κάτι περίεργο που σου έχει τύχει με κάποιον;

«Στο μαγαζί έχουν έρθει αρκετοί γνωστοί αθλητές! Εγώ προσωπικάέχωκάνεισε κάποιους αθλητές είτε γνωστούς είτε όχι !Mου έχει τύχειπολύγνωστός να φοράει τημασέλατου την ώρα πουκάνουμεΤατουγιατίπίστευε ότι έτσι θα αντέχει τονπόνο!Όπως επίσης ναπάειγια τσιγάρο και να μην ξαναγυρίσει!!! Με μισό Τατου έμεινε»!

Σου συμβαίνει να σου ζητούν τατουάζ που θεωρείς απολύτως κακόγουστα;

«Δε θεωρώ τίποτα κακόγουστοαπότην στιγμή που το Τατουείναικάτιπολύπροσωπικό! Βοηθάω στο να γίνει η ιδέα καλύτερη».

Απο ότι ξέρουμε ασχολείσαι και εσύ με την πυγμαχία. Πότε θα σε δούμε στο ρινγκ;

«Ναι ασχολούμαι με την πυγμαχία !Κάνω προπόνηση καθημερινάγιατίέχει γίνει τρόπος ζωής πέρααπόχόμπι και θα επιθυμούσα να πάρω κάποια στιγμή μέρος σε κάποιο ρινγκ στο χώροτηςερασιτεχνικής πυγμαχίας!Τααγαπώκαι τα δυοπολύγιατίεκφράζομαι μέσααπόαυτά».

Τι κοινό έχουν τα τατουάζ και η πυγμαχία για σένα;

«Τα Τατου και η πυγμαχία για κάποιον που δεν ξέρει τον παραπέμπουν σε κάτι άγριο η κακό αλλά και τα δυοείναιακριβώς το αντίθετο απαιτούν ευγένεια,αγάπη, σεβασμό και μυαλό !Έχουν και ταδυοsavoir vivre !Και τα δυο θέλουνπολύπροπόνηση και κόπο».

Που μπορούμε να σε βρούμε;

«Για μελάνι στο Dildotattoo studio στο Π.Φαληρο Νεφέλης 10 και για μπουνίτσες στο Goldencorner Gidakos Fightclub, 25ης Μαρτίου Καλλιθέα».

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Γιάννης Αϊδινιώτης: Οι 13 σφαίρες και το ξύλο για την κολόνια!

Πολεμικές τέχνες πίσω από τα κάγκελα των φυλακών Κορυδαλλού (BINTEO)

Έστειλαν δάσκαλο πολεμικών τεχνών στη φυλακή του διαβόλου!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ