MMA

Η ταινία Notorious αναδεικνύει το μεγαλείο του Conor McGregor

Η ταινία Notorious αναδεικνύει το μεγαλείο του Conor McGregor

H ταινία "Notorious" αναδεικνύει το μεγαλείο του Conor McGregor, ενός από τους μεγαλύτερους αθλητές που υπήρξαν στην ιστορία των μαχητικών αθλημάτων και ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα πρόσωπα.

Όλα ξεκινούν τέσσερα χρόνια πριν. Ο Conor McGregor παρατάει την δουλειά και πάει κόντρα σε όλους και σε όλα για να πετύχει τον σκοπό του, να γίνει παγκόσμιος πρωταθλητής.

Σε ένα γυμναστήριο που δεν σου γεμίζει το μάτι, ωστόσο μία δεμένη ομάδα τον στηρίζει σε κάθε του βήμα. Παρούσα στις προπονήσεις η γυναίκα του Dee Devlin που αποτελεί κινητήρια δύναμη σε ότι κάνει. Η πρώτη νίκη έρχεται και το όνομα του Ιρλανδού ακούγεται όλο και περισσότερο.

Η μεγάλη αποδοχή του κόσμου ήρθε μετά την νίκη με τον Chad Mendes όπου ο Ιρλανδός μπορεί να υπέφερε για έναν γύρο και κάτι, αλλά βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και πήρε μία νίκη.

Το μυαλό του McGregor όμως ήταν να "καθαρίσει" τον καλύτερο. Σκληρά σπάρινγκ, υπομονή και επιμονή για τον Notorious που μπαίνει στο κλουβί ορκισμένος πως θα κερδίσει έναν μαχητή που δεν έχει χάσει εδώ και 10 χρόνια! Ένα χτύπημα καταστρέφει τον Aldo και o ΜcGregor κάνει αυτό που έλεγε τόσο καιρό γίνεται πρωταθλητής.

Ακολουθούν τα δύο παιχνίδι με τον Nate Diaz. Στο πρώτο ήρθε η ήττα την οποία αντιμετώπισε με ψυχραιμία ο Ιρλανδός και το μόνο που σκεφτόταν ήταν πως θα γίνει εκ νέου βασιλιάς.

Στο δεύτερο ματς κατάφερε να κερδίσει έναν άνθρωπο που τον έφτασε για πρώτη φορά στα όρια του αγωνιστικά. Η δεύτερη υπόσχεση του McGregor ήταν πως θα γινόταν πρωταθλητής και σε δεύτερη κατηγορία.

Αυτό έκανε με τον Eddie Alvarez και το καλοκαίρι κυνήγησε το money fight με τον Mayweather δείχνοντας πως έχει τα κότσια να παίξει με τον καλύτερο σε ένα στυλ που δεν είχε ούτε ένα παιχνίδι.

Αυτά θα δείτε στην ταινία Notorious που κυκλοφόρησε το 2017 και αναδεικνύει το μεγαλείο ενός από τους μεγαλύτερους αθλητές που υπήρξαν στην ιστορία των μαχητικών αθλημάτων και ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα πρόσωπα.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Hαδερφήτου ConorMcGregorθασουπάρειτομυαλό! (ΦΩΤΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ