MMA

Η... συμμορία των "10" κορυφαίων μποξέρ της εποχής μας!

Η... συμμορία των "10" κορυφαίων μποξέρ της εποχής μας!

Το fightsports.gr έψαξε και βρήκε τους «10» κορυφαίους αήττητους πυγμάχους της εποχής μας.

Εντυπωσιακά στατιστικά και βίντεο, συνοδεύουν το άρθρο για να μπορέσετε και εσείς να έχετε μία πλήρη εικόνα γύρω από τη... συμμορία των δέκα που κυριαρχεί στην παγκόσμια επαγγελματική πυγμαχία!

10. Takashi Uchiyama 23-0-1 (19)

Στα 35 του χρόνια ο Ιάπωνας πυγμάχος τηςsuper-featherweight κατηγορίας μοιάζει ασταμάτητος! Είναι εδώ και έξι χρόνια συνεχόμενα παγκόσμιος πρωταθλητής και το βεληνεκές του φτάνει και εκτός Ιαπωνίας αφού το... χιουμοριστικό αλλά και συνάμα άγριο στυλ του προσελκύει αρκετό κοινό που συνήθως στις συγκεκριμένες κατηγορίες δεν πατάει...

9. Naoya Inoue 8-0 (7)

Ακόμη ένας Ιάπωνας στο top10 των κορυφαίων αήττητων πυγμάχων. Πρόκειται για τον 22χρονο ήδη δύο φορές παγκόσμιο πρωταθλητή σε δύο κατηγορίες (light-fly and super-flyweight). Άγριος και καθόλου υποτονικός, πάει μόνο μπροστά!

8. Kell Brook 35-0 (24)

Δεν έχει πάρει ακόμα αυτό που λέμε τα μεγάλα παιχνίδια. Ο Βρετανός όμως είναι απ'αυτούς τους αθλητές που έχουν άστρο και αυτό πολύ σύντομα θα λάμψει και μέσα στα αμερικάνικα ρινγκ. Ο Kell Brook είναι δυνατός και δεν μασάει μέσα στο παιχνίδι. Πανάξια λοιπόν παίρνει θέση μέσα σε αυτήν τη λίστα...

7. Shinsuke Yamanaka 24-0-2 (17)

Πρόκειται για τον τωρινό "βασιλιά" τηςbantamweight κατηγορίας. Πανάξιος μαχητής που δίνει εντυπωσιακές μάχες και δεν θεωρεί το νοκ - άουτ τύχη, κυνηγώντας το συνεχώς.

6. Terence Crawford 26-0 (18)

Φυσικό, σούπερ ταλέντο που γουστάρει να... κατεδαφίζει! Κερδίσει ασταμάτητα και θέλει να πετύχει να γίνει ο καλύτερος όλων των εποχών. Τα προσόντα τα έχει πάντως...

5. Guillermo Rigondeaux 15-0 (10)

Απλά κουβενέζικα πράγματα. Ο "Rigo" είναι ίσως ο πιο ταλαντούχος επαγγελματίας πυγμάχος στην εποχή μας. Κερδίζει, κατακτάει τίτλους όμως αφήνει το κοινό με την όρεξη διότι δεν παίζει τόσο συχνά όσο θα ήθελαν οι φανς να τον βλέπουν.

4. Gennady Golovkin 33-0 (30)

Τι να πει κανείς για το παιδί από το Καζακστάν. Κορυφαίος μποξέρ, σπεσιαλίστας στο νοκ - άουτ που δεν μασάει να παίζει στα ίσα κόντρα στον καλύτερο ή και τον χειρότερο πυγμάχο. Μόνο μπροστά πάει ο GGG και αυτές του οι ενέργειες τείνουν να τον αναγάγουν σε... ιερή αγελάδα των PPVs.

3. Sergey Kovalev 28-0-1 (25)

Ένας ακόμη σκληροτράχηλος σοβιετικός που σπάει... κρανία! Δυστυχώς γι'αυτόν στην κατηγορία που παίζει τώρα είναι ο απόλυτος κυρίαρχος μια και οι υπόλοιποι διεκδικητές δεν μπορούν να τον φτάσουν σε καμία περίπτωση. Ο Ρώσος κρατάει όλες τις ζώνες στην κατηγορίας light - heavyweight, αλλά του λείπει μία την οποία θέλει να πάρει από τον Adonis Stevenson.

2. Andre Ward 28-0 (15)

Είναι ο... μάγος της πυγμαχικής άμυνας! Κορυφαίος με ιστορία μποξέρ, αλλά το γεγονός ότι δεν παίζει συχνά και ο έντονος τοπικισμός του έχουν κάνει τον κόσμο πολλές φορές να τον ξεχνάει! Όπως και να'χει πάντως ο Ward ξέρει μποξ όσο λίγοι κι ένα παιχνίδι κόντρα στον Golovkin ας πούμε θα ήταν βάλσαμο.

1. Roman Gonzalez 43-0 (37)

Έχουμε γράψει πολλές φορές για το "Σοκολατάκι" του μποξ. Είναι μακράν ο καλύτερος πυγμάχος στον κόσμο αυτή τη στιγμή, διότι έχει όλο το πακέτο πάνω του και το γεγονός πως δεν παίζει main αλλά πιο κάτω στις κάρτες οφείλεται ξεκάθαρα στην όχι έντονη θεαματικότητα που συγκεντρώνει η κατηγορία του. Πάντως όσοι έχουν την τύχη να βλέπουν από κοντά τον Roman μαθαίνουν πως παίζεις μποξ, μόνο με το αριστερό χέρι...

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Oι πιο σέξι MMA μαχήτριες σε ένα βίντεο πυρηνική βόμβα (BINTEO)

Η πορνοστάρ Kleio Valentien που θέλει ραντεβού με την Ronda Rousey

Χοντρό σκηνικό με ξύλο σε σχολή της Ρωσίας (ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ