MMA

Η Ronda Rousey απειλεί να αποχωρήσει από το WWE

Η Ronda Rousey απειλεί να αποχωρήσει από το WWE
PHOTO BY JORDAN STRAUSS/INVISION/AP

Μετά την πρόσφατη "κρίση ειλικρίνειας" της Ronda Rousey πως το WWE στο οποίο ανήκει περίπου έναν χρόνο είναι fake, τα ξένα μέσα αναφέρουν πως έχει "ξινίσει" με την ενδεχόμενη είσοδο της Cris Cyborg στο promotion.

Οι δύο τους έχουν κόντρα από το UFC με την Rousey να φαίνεται πως δεν έχει διάθεση να την συνεχίσει και στο WWE. Πρόσφατα ο δισεκατομμυριούχος Shahid Khan πλησίασε την Cyborg και της έκανε την πρόταση να συνεργαστούν. Αυτό έφτασε στα αυτιά της Rousey που έχει την συνήθεια, αν δεν πρωταγωνιστεί, να αποχωρεί από τα promotion.

Το έκανε όταν ήρθε η κατιούσα στις MMA με τις ήττες από Holm και Nunes και κάνει το ίδιο τώρα με την Βραζιλιάνα. Φυσικά το WWE σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο λογικά θα κάνει πίσω για να κρατήσει την Rousey και θα "παγώσει" το ενδιαφέρον για την Cyborg, αλλά όλα είναι ανοιχτά.

Αν η Rousey αποχωρήσει, παρά το συμβόλαιο που διατηρεί μέχρι το 2021, ίσως ανοίξει ο δρόμος για την επιστροφή της στο UFC ή σε κάποιο άλλο MMA promotion όπως το ONE FC ή το Bellator που οι αθλητές είναι πιο χαμηλού επιπέδου και ειδικότερα στις γυναίκες που είναι πιο "διαχειρίσιμες".

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Ο Mike Tyson καπνίζει μαριχουάνα που θυμίζει…κανόνι! (ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ