MMA

Η ομάδα του Nurmagomedov προετοιμάζεται για "πόλεμο" πέντε γύρων με τον Ferguson

Η ομάδα του Nurmagomedov προετοιμάζεται για "πόλεμο" πέντε γύρων με τον Ferguson

Τον Απρίλιο θα διεξαχθεί ένα από τα μεγαλύτερα παιχνίδια στην ιστορία των μικτών πολεμικών τεχνών μεταξύ του Khabib Nurmagomedov και του Tony Ferguson

Ένα από τα μεγαλύτερα παιχνίδια στην ιστορία των μικτών πολεμικών τεχνών αναμένεται τον Απρίλιο μεταξύ του Khabib Nurmagomedov και του Tony Ferguson.

Πρόκειται αναμφισβήτητα για τους δύο καλύτερους lightweight του κόσμου και ένα από τα χαρακτηριστικά που τους διακρίνει είναι η αντοχή τους.

Ο ένας εκ των προπονητών του Khabib, o Javier Mendez αναφέρθηκε πρόσφατα στην επικείμενη μάχη τονίζοντας πως η πλευρά του Νταγκεστανού είναι έτοιμη για να αντιμετωπίσει τον Ferguson για πέντε γύρους.

"Πρέπει να θυμάστε πως ο Khabib είναι μηχανή... αντοχής. Δεν έχουμε πρόβλημα που αντέχει ο Ferguson. Θα είμαστε εκεί και τους πέντε γύρους. Περιμένω αγώνα που θα πάει μέχρι το τέλος. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε τον πιο δυνατό μαχητή που είχαμε ποτέ μέσα στο κλουβί. Πρέπει να τον σεβαστούμε σαν αντίπαλο για να τον νικήσουμε. Άλλωστε θυμάται κανείς τον Khabib να κουράζεται;".

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Η Mia Kang έχει το πιο σέξι κορμί του παγκόσμιου thai (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ