MMA

Η "Nike" δεν έδιωξε πρώτη φορά τον Pacquiao!

Η "Nike" δεν έδιωξε πρώτη φορά τον Pacquiao!

Το 2012 η NIKE είχε τερματίσει το συμβόλαιο του με τον παγκόσμιο πρωταθλητή, ξανά γιατί ο Manny Pacquiao είχε καταφερθεί αρνητικά κατά των ομοφυλόφιλων!

Χθες, δεν ήταν η πρώτη φορά που η Nike με τον Manny Pacquiao χώρισαν τους δρόμους τους ... Το 2012 ο αθλητικός "κολοσσός" ενδυμασίας είχε τερματίσει το συμβόλαιο του με τον παγκόσμιο πρωταθλητή, ξανά γιατί ο Manny είχε καταφερθεί αρνητικά κατά των ομοφυλόφιλων! Σύμφωνα με τα τότε δημοσιεύματα ο δημοφιλής μποξέρ και πολιτικός φέρεται να είπε πως στους gay αξίζει θάνατος...

Την ίδια εποχή πάντως η Nike δεν είχε τοποθετηθεί επίσημα περί του θέματος, αφήνοντας να διαρρεύσει ότι η συνεργασία έληξε διότι ο PacMan είχε σταματήσει πλέον να κερδίζει! Αναφερόμαστε εν ολίγοις στην εποχή που ο Φιλιππινέζος είχε χάσει από τον Juan Manuel Marquez με ΚΟ τον Δεκέμβριο του 2012.

Το 2014 όμως και συγκεκριμένα στο ανέβασμα του πυγμάχου και στις έντονες φήμες περί αγώνα με τον Floyd Mayweather η Nike επέστρεψε και χορήγησε ξανά τον Manny. Μία χορηγία που έληξε άδοξα χθες με την Nike τελικά να τοποθετείται δημόσια και να αναφέρει:

"Τα σχόλια του Manny Pacquiao είναι αποτρόπαια. Η Nikeαντιτίθεται σθεναρά στις διακρίσεις κάθε είδους και έχει μια μακρά ιστορία στην υποστήριξη για τα δικαιώματα τις κοινότητας. Δεν έχουμε πλέον καμία σχέση με Manny Pacquiao".

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Έξι σταρς του σινεμά που εμπνεύστηκαν από τον Bruce Lee! (ΦΩΤΟ)

Con Air: Όταν ο Nicolas Cage μοίρασε πόνο σε όλους τους θανατοποινίτες (ΒΙΝΤΕΟ)

Είναι όμορφες, κάνουν ΜΜΑ και δεν μασάνε να μπουν σε… κλουβί! (ΦΩΤΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ