MMA

Η κριτής του Canelo vs. GGG δεν τιμωρήθηκε ποτέ!

Η κριτής του Canelo vs. GGG δεν τιμωρήθηκε ποτέ!

Η κριτής,Adalaide Byrd, είχε διχάσει τον πυγμαχικό κόσμο με την απόφασή της στο Canelo vs. GGG. Από την Αθλητική Επιτροπή της Νεβάδα ξεκαθαρίστηκε ότι η κριτής δεν τιμωρήθηκε, μονάχα πήρε μία άδεια για να ξεκουραστεί και επέστρεψε στη δουλειά της.

Η κριτής,Adalaide Byrd που είχε διχάσει τον πυγμαχικό κόσμο με την απόφασή της στο Canelo vs. GGG, ζει ανάμεσά μας.

Η ρεβάνς του Gennady Golovkin με τον Canelo Alvarez ορίστηκε για τις 5 Μάιου, ωστόσο το μέρος που θα γίνει ο αγώνας δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη...

Ενδεχομένως, να γίνει και στην πολιτεία της Νεβάδα κι εκεί ο GGG να συναντήσει εκ νέου την κριτή Adalaide Byrd. Μάλιστα, πρόκειται για την παράγοντα που στο πρώτο παιχνίδι με τον Canelo είχε δώσει το ιστορικό 118-110 υπέρ του Μεξικανού, γεγονός που απέφερε την ισοπαλία που κανείς στο επαγγελματικό μποξ δεν αγκάλιασε.

Από την Αθλητική Επιτροπή της Νεβάδα ξεκαθαρίστηκε ότι η κριτής δεν τιμωρήθηκε, μονάχα πήρε μία άδεια για να ξεκουραστεί και επέστρεψε στη δουλειά της.

Η υπόθεση παρουσιάζει τεράστιο ενδιαφέρον καθώς σε περίπτωση που η ρεβάνς κλειστεί να γίνει στην πολιτεία της Νεβάδα, τότε δεν αποκλείεται η Byrd να κληθεί να κάνει το... καθήκον της εκ νέου με "πελάτες" τον Canelo και τον GGG.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Joe Salvatore: Ο πυγμάχος που έγινε γνωστός για την "καυτή" γυναίκα του (ΦΩΤΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ