MMA

Η ιστορία του Overeem που έδειρε 5 πορτιέρηδες και παραλίγο να χάσει το χέρι του

Η ιστορία του Overeem που έδειρε 5 πορτιέρηδες και παραλίγο να χάσει το χέρι του

Η τρελή ιστορία του Overeem που πλάκωσε πέντε πορτιέρηδες και παρά λίγο να χάσει το χέρι του. Διαβάστε και θα καταλάβετε.,

Η οικογένεια Overeem γενικότερα δεν φημίζεται ότι μπλέκει σε καυγάδες, αλλά ψάχνοντας λίγο καλύτερα το ιστορικό τους φτάνουμε πίσω στο 2009, όπου ο Ολλανδός ακύρωσε παιχνίδι επειδή τραυματίστηκε σοβαρά μετά από συμπλοκή σε μπαρ.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Alistair και ο αδερφός του Valentine που είναι επίσης αθλητής, βγήκαν για ένα ποτό. Ο Αlistair κατευθύνθηκε στην τουαλέτα και όταν έπρεπε να δώσει ψιλά στην γυναίκα που επιβλέπει τον χώρο, της είπε πως δεν κρατούσε πάνω του και θα επέστρεφε. Αυτό δεν άρεσε στον σεκιούριτι που βρισκόταν εκεί και του ζήτησε τον λόγο.

Τότε μπήκε στην μέση ο αδερφός του για να λύσει την παρεξήγηση και ενώ έβγαιναν από την τουαλέτα τους περικύκλωσαν πέντε άντρες με τον έναν να χτυπά τον μικρότερο Overeem με φακό στο πρόσωπο!

Το αποτέλεσμα ήταν να εξοργιστεί ο Alistair και να χτυπήσει τους πέντε άντρες που αργότερα έγινε γνωστό πως κατέληξαν στο νοσοκομείο, ενώ κατηγόρησαν τον MMAer για βιαιοπραγία!

Όλα αυτά όμως στοίχισαν στον Overeem που είχε ένα βαθύ κόψιμο στο χέρι από τον καυγά με αποτέλεσμα να μολυνθεί και παρά λίγο να χάσει το χέρι του! Αυτή μάλιστα ήταν η αιτία που ακύρωσε και αγώνα στο Strikeforce για υπεράσπιση τίτλου. Το σίγουρο είναι πάντως πως την επόμενη φορά ο Overeem θα κρατάει ψιλά για την τουαλέτα.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Πυγμάχοςκατεβάζει»μεγροθιέςστηνΡωσίατονένανμετάτονάλλον(ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ