MMA

Η φοβερή ιστορία του Lenny McLean στη μεγάλη οθόνη

Η φοβερή ιστορία του Lenny McLean στη μεγάλη οθόνη

ΟLenny McLean ήταν ένα πραγματικό θηρίο και είδωλο για τους Βρετανούς πυγμάχους. Η φοβερή ιστορία του στη μεγάλη οθόνη. (VIDEO)

Μέχρι τα 26 του ήταν αήττητος σε αγώνες του δρόμου... ΟLenny McLean ήταν ένα πραγματικό θηρίο και είδωλο για τους Βρετανούς πυγμάχους και το οποίο μπορείτε να γνωρίσετε στην ταινίαMy Name Is Lenny.

Η ιστορία του μεταφέρθηκε στην μεγάλη οθόνη και την επίσημηπρεμιέρα έκανε στις 9 Ιουνίου, αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις. ΟMcLean ήταν ένας οξύθυμος χαρακτήρας που είχε πρόβλημα αλκοολισμού.

Όταν μπήκε για πρώτη φορά στο ρινγκ αντιμετώπισε τον Roy Shaw που υποδύεται ο ΜΜΑerMichael Bisping. Hττήθηκε για πρώτη φορά όμως έπαιξαν άλλες δύο και πήρε το αίμα του πίσω. Για να φτάσειστο απόγειο της καριέρας του, πέρασε από αρκετά στάδια, τα οποία περιγράφει γλαφυρά η ταινία.

ΟLenny McLeanπέθανε 47 ετών ενώ πιο πριν τον είχαμε δει στην ταινίαLock, Stock and Two Smoking Barrels. Μάλιστα τον ρόλο ήταν αρχικά να αναλάβει ο Jason Statham αλλά τελικά έπαιξε στην θέση του οJosh Helman με απόλυτη επιτυχία.

Διαβάστε ακόμηστο fightsports.gr

ΌτανηκαυτήπορνοστάρKleio Valentien ζήτησε ραντεβού από την Ronda Rousey (ΦΩΤΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ