MMA

Η Daily Telegraph επιμένει για "μάχη" Καμπόσου-Lomachenko

Η Daily Telegraph επιμένει για "μάχη" Καμπόσου-Lomachenko

Mε τον Vasyl Lomachenko θα αναμετρηθεί πιθανότατα ο Γιώργος Καμπόσος σε περίπτωση που ξεπεράσει το εμπόδιο του Mickey Bey, όπως αναφέρει η Daily Telegraph.

Την ερχόμενη Κυριακή ο Γιώργος Καμπόσος αγωνίζεται απέναντι στον Mickey Bey, στην ίδια κάρτα της αναμέτρησης Crawford vs Kavaliauskas, στο Madison Square Garden. Η έγκυρη"Daily Telegraph"αναφέρει πως ο Έλληνας πυγμάχος πιθανότατα να αντιμετωπίσει τον Vasyl Lomachenko αν ξεπεράσει το εμπόδιο του Bey. Διαβάστε το σχετικό απόσπασμα.

"Ο Καμπόσος έχει κερδίσει 17 παιχνίδια και θα αντιμετωπίσει τον πρώην πρωταθλητή της IBF στην lightweight κατηγορία, Mickey Bey την ερχόμενη Κυριακή, στην κάρτα του Terence Crawford με τον Egidijus Kavaliauskas, στο Madison Square Garden.

H μάχη της Νέας Υόρκης είναι μακράν η μεγαλύτερη που έχει δώσει ο Καμπόσος στην καριέρα του. Ο Καμπόσος είναι sparring partner του Manny Pacquiao και νούμερο 3 στην κατηγορία της Lightweight στην IBF.

Ξέρει πως αν κερδίσει τον Bey μπορεί να συναντήσει τον νικητή μεταξύ Richard Commer και Teofimo Lopez ή τον Ουκρανό πρωταθλητήVasil Lomachenkoπου κρατά τίτλους WBC, WBA και WBO. O αγώνας Kαμπόσου-Lomachenko μπορεί να γίνει στην Αυστραλία",καταλήγει το άρθρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ