MMA

Golovkin vs. Brook: "Έτσι σώσαμε τον Kell από τύφλωση"

Golovkin vs. Brook: "Έτσι σώσαμε τον Kell από τύφλωση"

Σοκ προκαλούν οι περιγραφές του προπονητή του Kell Brook όσον αφορά τον τραυματισμό που είχε στο μάτι κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Golovkin. Ο Dominick Ingle παρομοίασε τις ζημίες από τα χτυπήματα του "GGG" σαν... αυτοκινητιστικό ατύχημα.

Αποτελεί γεγονός πως ο Kell Brook κινδύνεψε να χάσει την όρασή του στο παιχνίδι με τον Golovkin εάν ο προπονητής του Dominick Ingle δεν έσπευδε να πετάξει πετσέτα διακόπτοντας τον αγώνα στον πέμπτο γύρο.

Ο έμπειρος προπονητής είπε σε συνέντευξή του πως ο Brook ένιωθε ότι το μάτι του θα πεταχτεί έξω από την κόγχη και πάλευε να το κρατήσει εντός. Η αίσθηση λέει ο Ingle είναι τόσο άσχημα και επώδυνη που έπρεπε να διακόψει τον αγώνα αφού στο παρελθόν του είχε συμβεί ξανά με αθλητή του και πρόλαβε να το σταματήσει πάλι γνωρίζοντας ποιες μπορεί να είναι οι συνέπειες.

Στη συνέχεια των περιγραφών του ο προπονητής του Kell Brook παρομοίασε τις ζημιές από τα χτυπήματα του "GGG" σαν απόρροια αυτοκινητιστικού ατυχήματος: "Οι τραυματισμοί στα ζυγωματικά και το μάτι έμοιαζαν με αυτούς που παθαίνει το ανθρώπινο κεφάλι μετά από ατύχημα με το αμάξι."

Δεν είναι η πρώτη φορά που αντίπαλοι του Golovkin ομολογούν ότι ο αήττητος μποξέρ έχει τρομακτική δύναμη. Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του Curtis Stevens που αποκάλυψε ότι αρκετό καιρό μετά τον αγώνα με τον μποξέρ από το Καζακστάν έβλεπε εφιάλτες!

Υπενθυμίζουμε ότι ο Gennady Golovkin στις 16 Σεπτεμβρίου θα μπει να παίξει το δυσκολότερο ματς της καριέρας του κόντρα στον Canelo Alvarez.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Σοκ και δέος: Η καυτή Ρωσίδα Anzhelika Anderson θα σε… γονατίσει! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)
Κρατούμενος πυγμάχος "μοιράζει ξάπλες" σε σωφρονιστικούς υπαλλήλους στην φυλακή (ΒΙΝΤΕΟ)
H Τecia Torres είναι η πιο σέξι ομοφυλόφιλη αθλήτρια στο UFC (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ