MMA

Golden νίκη για Παπαδόπουλο: "Kαθάρισε" και τον Bautista

Golden νίκη για Παπαδόπουλο: "Kαθάρισε" και τον Bautista

Xτίζει τον μύθο του ο Στέλιος Παπαδόπουλος που πέτυχε την έβδομη νίκη του στην Αμερική απέναντι στονJulian Bautista. Διαβάστε την ανακοίνωσή του μετά το παιχνίδι.

Xτίζει τον μύθο του σιγά- σιγά ο Στέλιος Παπαδόπουλος που πέτυχε την έβδομη νίκη του στην Αμερική απέναντι στονJulian Bautista. Ο Έλληνας πυγμάχος ήταν καλύτερος σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού, πέτυχε νοκ ντάουν στον πέμπτο γύρο και έφτασε στην νίκη με ομόφωνη απόφαση.

Ο Golden Boy παραμένει αήττητος στα έως τώρα επαγγελματικά του παιχνίδια με επτά και μόλις μία ισοπαλία,εκπροσωπώντας τα ελληνικά χρώματα με τον καλύτερο τρόπο.

Διαβάστε την ανακοίνωσή του μετά το παιχνίδι αναλυτικά:

"Άλλη μία επιτυχία για την ομάδα μου, άλλο ένα βήμα πιο κοντά στο στόχο! Νίκη με ομόφωνη απόφαση των κριτών, βγάζοντας τον αντίπαλο μάλιστα Knock Down στον 5o γύρο.

Δυστυχώς το πιεσμένο μου πρόγραμμα δεν μου δίνει χρόνο να πανηγυρίσω αυτή τη νίκη, μιας και σε λιγότερο από ένα μήνα υπογράψαμεγια άλλοένα fight.
Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που χωρίς αυτούς δεν θα έκανα τίποτα απ' όλα αυτά και συγκεκριμένα τον προπονητή μου Rob Sale,τον cuttman μου Dave Martinez,τον ατζεντη μου George Zakk που είναιπίσω απότο οτιδήποτε έχεινα κάνειμε εμένα,τον προπονητήμου και μέντοραμου Greg Mallios,τον κύριοParis Kass που είναισυνέχειαδιπλάμου,τον κύριοTerry Dougas και την μέγαχορηγόμου την εταιρίαπαραγωγής1821 media.

Τον Dimitris Fidirikos που με στηρίζει σε κάθεμου βήμακαι τον Kostantinos Fligos που με βοηθάει με τις συμβουλές του πάνω στην μυϊκή ενδυνάμωση ακόμα και αν μας χωρίζουν χιλιάδες χιλιόμετρα.

Ευχαριστώτον συναθλητή μου και φίλοAris Bellos Που με βοήθησε πολύ ψυχολογικά όλο το διάστημα που βρισκότανε εδώ στην Αμερική,γιατι κακα τα ψέματαη μοναξιάείναιδύσκολοςαντίπαλος...

Επίσηςτην Εταιρεία πυγμαχικούεξοπλισμού #Persani και την Regina Persani που άλλη μία προετοιμασία βγήκε χωρίς τραυματισμούς,κάτιπολύβασικόγια όλουςτους επαγγελματίες στον χώροτων μαχητικώναθλημάτων.

Τέλοςνα ευχαριστήσω #nutritionsupport #terranovahedata-alth #PlaySafe#icetube_cryosauna #endomarch_greece #arogi12#ΜπιφτεκοπωλειοΑποΤο1960 #politis111 Τον φυσιοθεραπευτή μου Γεώργιος Μελας.

Το πιο μεγάλο ευχαριστώ όμως το οφείλωσε όλους τους φίλουςμου αλλάκαι σε όλουςεσάςπου με την θετική ενέργεια που μου στέλνετε με βοηθάτε να γίνομαι συνέχεια καλύτερος και να μην εγκαταλείπω το στόχο μου. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!! (μια λέξηπου δεν θα σταματήσωνα την λέωποτέ)".

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Danny Pimsanguan: To κορίτσι του Cody θα σε στείλει αδιάβαστο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Το έριξε στην πυγμαχία η «εκρηκτική» Φελίσια Λαπάτη (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Σοκ και δέος: Η καυτή Anzhelika Anderson θα σε… γονατίσει! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ