MMA

Gods of War: Ανακοίνωσε την μάχη του Μπατζάκα

Gods of War: Ανακοίνωσε την μάχη του Μπατζάκα

Ο μαχητής του Αχιλλέα Μογκαντάμ, Γιώργος Μπατζάκας θα κοντραριστεί με τον Κινέζο Lui Ce στις 20 Δεκεμβρίου για τη βασική κάρτα Gods of War.

Ο μαχητής του, Αχιλλέα Μογκαντάμ είναι η επόμενη επιλογή του Στέλιου Πολίτη για την βασική κάρτα του Gods of War.

O Γιώργος Μπατζάκας θα κοντραριστεί με τον Lui Ce στις 20 Δεκεμβρίου. Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση της διοργάνωσης:

"Ένας δυνατός αγώνας είναι ο επόμενος που ανακοινώνουμε για τη μεγάλη διοργάνωση του Gods of War XIII Glory of Heroes που έρχεται στις 20 Δεκεμβρίου στο αθλητικό κέντρο ΔAΪΣ στο Μαρούσι.

Ένας εξαιρετικός αθλητής, ο Γιώργος Μπατζάκας με προπονητή τον Αχιλλέα Μογκαντάμ, ρίχνεται στη μάχη απέναντι σε Κινέζο αθλητή μετά τις συνεχόμενες καλές του εμφανίσεις και νίκες στο GOW.

Ο Γιώργος εκτός από δυνατόςαθλητής έχει και εξαιρετικό ήθος, ενώ στη γωνία του είναι ένας φίλος προπονητής-πρωταθλητής ο Αχιλλέας, που διακρίθηκε με την αγωνιστική του ποιότητα και παρουσία στην αρχή των πρώτων διοργανώσεων στην Ελλάδα έχοντας προσφέρει πολλά.

Απέναντι μας έχουμε έναν δυναμικό Κινέζο αθλητή τον Liu Ce, με σημαντικό παλμαρέ επιτυχιών και διοργανώσεων σε μεγάλα promotion. Εκρηκτικός μαχητής που αγωνίζεται ανοικτά. Η μάχη αναμένεται συναρπαστική στα 88 κιλά. Οι Θεοί του πολέμου έρχονται ξανά να κόψουν την ανάσα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ