MMA

Γιατί οι Fertitta δεν είπαν "ναι" στα 5 δις δολάρια;

Γιατί οι Fertitta δεν είπαν "ναι" στα 5 δις δολάρια;

Συνέντευξη παραχώρησε ο πρόεδρος του UFC, Dana White αποκαλύπτοντας ότι οι αδερφοί Fertitta είχαν πρόταση 5 δις δολαρίων στα χέρια τους και τελικά αρνήθηκαν για να το πουλήσουν λίγο αργότερα 1 δις φθηνότερο.

Η περσινή σεζόν ήταν ανατρεπτική στο κομμάτι των ΜΜΑ και ειδικότερα στον οργανισμό του UFC, καθώς πέρα από την έξαρση τηςδημοφιλίας του κορυφαίου ΜΜΑ promotion υπήρξε και η πώλησή του από τους αδερφούς Fertitta στην WME-IMG έναντι 4 δις δολαρίων.

Ένα ποσό αστρονομικό αν αναλογιστεί κανείς ότι τα δύο αδέρφια και ο White ενεπλάκησαν στο UFC πληρώνοντας 2 εκατομμύρια δολάρια για μία εταιρία χρεωμένη εκείνη την περίοδο.

Στη συνέντευξή του με την ρεπόρτερMegan Olivi ο ισχυρός άνδρας των ΜΜΑ αποκάλυψε πως λίγο πριν πουν το μεγάλο "ναι" στον Ari Emanuel είχαν πρόταση 5 δις δολαρίων στα χέρια τους και είπαν "όχι" για λόγους ρομαντισμού.

Ο πρόεδρος του UFC αφού λέει πως το UFC είναι η ζωή του και δεν μπορεί να ζήσει χωρίς αυτό αποκαλύπτει ότι άλλη εταιρία ήθελε να πληρώσει ένα δις παραπάνω από την WME-IMG, αλλά οι αδερφοί Fertitta προτίμησαν να μην ενδώσουν στη συγκεκριμένη πρόταση και να το πουλήσουν στον Emanuel θεωρώντας τον καταλληλότερο να συνεχίσει αυτό που άρχισαν αυτοί.

Στο συγκεκριμένο σημείο ο White αποθεώνει τους Fertitta γιατί δεν προτίμησαν τα χρήματα, δείχνοντας την αγάπη τους γι' αυτό που έχτισαν και το πούλησαν σ' έναν άνθρωπο που είναι ικανός να το πάει στο επόμενο επίπεδο.

Τέσσερα δις πάντως δεν είναι και λίγα...

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Όταν η καυτή πορνοστάρ Kleio Valentien ζήτησε ραντεβού από την Ronda Rousey (ΦΩΤΟ)

Η πορνοστάρ Jenna Jameson τρελαίνεται για τον McGregor (ΦΩΤΟ)

ΣΟΚ: Παλαιστής πεθαίνει μέσα στο ring και γύρω του συνεχίζουν τον αγώνα Κατς! (ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ