MMA

Gaethje: "Όταν χτυπήσω τον Ferguson θα πάει για...ύπνο"

Gaethje: "Όταν χτυπήσω τον Ferguson θα πάει για...ύπνο"

Ο Gaethje μπήκε από το... παράθυρο στο UFC Event, λόγω καραντίνας του Khabib, αλλά δηλώνει έτοιμος να κάνει την έκπληξη απέναντι στον Tony Ferguson.

Τη μεγαλύτερη ευκαιρία της καριέρας του παίρνει ο Justin Gaethje στις 18 Απριλίου καθώς θα διεκδικήσει τον interim τίτλο της lightweight κατηγορίας κόντρα στον Tony Ferguson.

Ο Gaethje μπήκε από το... παράθυρο, μετά τον αποκλεισμό του Khabib Nurmagomedov από το event λόγω καραντίνας. Ο 31χρονος δηλώνει έτοιμος να κάνει τη ζημιά, έχοντας μεγάλο κίνητρο.

"Θεωρώ πως έχω τον τέλειο αντίπαλο. Ήταν όνειρο μου να αντιμετωπίσω τον Ferguson. Ευδοκιμεί σε σκοτεινές καταστάσεις, δεν κουράζεται ποτέ, εγώ όμως χτυπάω σαν φορτηγό. Και όταν τον χτυπήσω θα πάει για...ύπνο. Θα του επιτεθώ στο σώμα, στα πόδια και μετά θα τον χτυπήσω στο κεφάλι. Αν δεν το κάνω, μπορεί να με σκίσει με τους αγκώνες του ή να με πνίξει. Δεν θα απογοητεύσω τους ανθρώπους που με πιστεύουν.

Μπορεί ο κόσμος να απογοητεύτηκε που δεν έγινε το ματς του Khabib με τον Ferguson, αλλά αν είσαι φαν του σπορ δεν γίνεται να μην ενθουσιαστείς με το νέο παιχνίδι. Συνήθως δεν δέχομαι αγώνες τελευταία στιγμή. Ξύπνησα ένα πρωί και είπα πως και να χάσω θα είμαι στο ίδιο σημείο που βρίσκομαι τώρα. Θα πάω να πληρωθώ, αλλά κυρίως θα έχω την ευκαιρία να δοξαστώ. Οι ήρωες ζουν για πάντα, δεν πεθαίνουν ποτέ", κατέληξε ο Gaethje.

O Dana White αφήνει στην... άκρη τον McGregor

Gaethje: "Όταν χτυπήσω τον Ferguson θα πάει για...ύπνο"

To σενάριο να αντιμετωπίσει ο Conor McGregor τον νικητή της 18ης Απριλίου πέταξε στον κάλαθο των αχρήστων ο Dana White. Ο πρόεδρος του UFC έχει αλλάξει πλάνα και αφήνει τον Ιρλανδό εκτός διεκδίκησης μετά την αλλαγή ματσαρίσματος, όπου προέκυψε το Ferguson vs Gaethje για την interim ζώνη. O νικητής αυτής της αναμέτρησης θα παίξει με τον Khabib Nurmagomedov τον Σεπτέμβρη, όπως είναι το δίκαιο.

"Δεν θέλει μυαλό. Έχει δύο τοπ αθλητές(Ferguson, Κhabib) και όλοι θεωρούν πως ο Gaethje θα πρέπει να έχει πρώτος την ευκαιρία να παίξει για τίτλο. Δεν μπορούσε να βγει καλύτερα το ματσάρισμα. Ο Khabib είναι έξω και ο νικητής του νέου ζευγαριού θα τον αντιμετωπίσει. Θα δοκιμάσουμε ξανά τον Σεπτέμβριο για να γίνει το Khabib vs Ferguson. Όταν ανακοινώθηκε αυτό το ματς έγινε sold out μέσα σε λίγα λεπτά", καταλήγει ο White. Τις τελευταίες ώρες φημολογείται πως η τοποθεσία διεξαγωγής του event είναι το Tachi Palace Resort Casino στην Καλιφόρνια.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Η κόρη του Van Damme μεγάλωσε και είναι μία…κόλαση (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ