MMA

Φωτιά το staredown Aldo και Mcgregor!

Φωτιά το staredown Aldo και Mcgregor!

Το τελευταίο Staredown εκτός οκταγώνου πραγματοποίησαν οι δύο μεγάλοι πρωταγωνιστές του σημερινού UFC 194 και ήταν έντονο όπως το περιμέναμε!

Το τελευταίο Staredown εκτός οκταγώνου πραγματοποίησαν οι δύο μεγάλοι πρωταγωνιστές του σημερινού UFC 194 και ήταν έντονο όπως το περιμέναμε! Οι δύο τους έχουν να λύσουν πολλές διαφορές σήμερα το βράδυ με τον Frankie Edgar να κορνάρει από πίσω επικίνδυνα!

Έχουν «σπάσει τα τηλέφωνα» από χτες από φίλους των ΜΜΑ για το πως και πότε θα δουν το μεγάλο ματς του σημερινού UFC 194. Ας δούμε λεπτομέρειες:

Η Main Card του UFC 194, δηλαδή τα κορυφαία 5 παιχνίδια θα ξεκινήσουν στις 05.00 πμ, ξημερώματα δηλαδή Κυριακής και το Aldo – Mcgregor είναι το πέμπτο και τελευταίο στη σειρά και ακριβώς τι ώρα θα βγουν εξαρτάτε και πόσο γρήγορα θα τελειώσουν τα προηγούμενα 4 ματς. Αλλά πριν της 6 αποκλείεται και μάλλον κατά της 7… αλλά για να μην το χάσετε η συμβουλή μας είναι να συντονιστείτε από τις 6 το πρωί.

Main Card: 5 το πρωί

Ασφαλής ώρα: 6 το πρωί

Πιθανή ώρα: Κατά της 7 το πρωί

Για οτιδήποτε άλλο θα κοινοποιήσουμε πληροφορίες στην επίσημη σελίδα του fightsports στο facebook λίγο πριν τις 5 που θα ξεκινήσει η Main card Συντονιστείτε για να δείτε και το ματς!

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Ασημίνα Ιγγλέζου: Είναι κορμάρα,γυναικάρα και κάνει kickboxing (ΦΩΤΟ)

Δείτε τι συμβαίνει όταν πράκτορας της KGB πυγμαχεί με Αμερικανίδα πεζοναύτης (ΒΙΝΤΕΟ)

Η εκπαίδευση των ειδικών δυνάμεων της Σρι Λάνκα προκαλεί τρόμο (ΒΙΝΤΕΟ)

Game on! UFC champ Jose Aldo Junior and Conor McGregor finally came face-to-face in an EXPLOSIVE staredown! This fight is going to be insane! #UFC194

Δημοσιεύτηκε από UFC on FOX στις Παρασκευή, 11 Δεκεμβρίου 2015
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ