MMA

Fury δεν είσαι μόνος: Γνωρίστε τους πιο ζουμερούς πυγμάχους στην ιστορία του μποξ

Fury δεν είσαι μόνος: Γνωρίστε τους πιο ζουμερούς πυγμάχους στην ιστορία του μποξ

Δείτε υπέρβαρους πυγμάχους που έγραψαν ιστορία με αφορμή τα 158 κιλά του Tyson Fury, ο οποίος θέλει να επιστρέψει στην δράση. (PHOTOS)

Τα 158 κιλά έχει πιάσει αισίως ο Tyson Fury που παλεύει να επιστρέψει στην ενεργό δράση όμως αυτό δεν θα είναι εύκολη υπόθεση λόγω των κιλών που κουβαλάει.

"Είμαι χοντρός σαν γουρούνι"είχε πει πριν από λίγο καιρό και μοιάζει να είναι άλλος άνθρωπος σε σχέση με τον αθλητή που είχε αντιμετωπίσει τονWladimir Klitschko πριν από δύο χρόνια που ήταν 111 κιλά.

Παρακάτω θα γνωρίσουμε παρόμοιες περιπτώσεις ανθρώπων που επιχείρησαν να επιστρέψουν στην ενεργό δράση και τα κιλά σε κάποιους στάθηκαν εμπόδιο και σε άλλους όχι.

George Foreman (121 κιλά)

Το 1987 ο Foreman επέστρεψε στην ενεργό δράση όντας 38 ετών. Μετά από δέκα ολόκληρα χρόνια εκτός δράση ήταν σε κακή κατάσταση. Προπονήθηκε σκληρά και απέδωσαν καρπούς οι προσπάθειες του με την νίκη επί του Steve Zouski.

Ο Foreman κέρδισε τον τίτλο ξανά σε ηλικία 45 ετών το 1994 και τέσσερα χρόνια αργότερα αποσύρθηκε.

Riddick Bowe (127 κιλά)

O κύριος που βλέπετε στην φωτογραφία είναι παγκόσμιος πρωταθλητής δύο φορές, που κέρδισε τον θρύλο Evander Holyfield. Ο Bowe θεωρείται ένας από τους καλύτερους πυγμάχους της γενιάς του με το ψευδώνυμο Big Daddy.

Στον πρώτο του αγώνα με αντίπαλο τον Holyfield το 1992 ζύγιζε 106 κιλά. Το 2005 όμως έσπασε τα κοντέρ. Απέναντι στον Billy Zumbrun έσκασε μύτη με 127 κιλά! Αξίζει όμως να πούμε πως ηττήθηκε μία φορά στην ζωή του από τον Holyfield το 1993.

Το 2000 έκανε φυλακή 17 μηνών επειδή απήγαγε και μαχαίρωσε την γυναίκα του Judy!

Samuel Peter (131 κιλά)

O Νιγηριανός εφιάλτης τα είχε τα κιλάκια του αλλά ήξερε να κερδίζει και ζώνες. Το 2008 κατέκτησε την WBC, έχει παίξει με τα αδέρφια Klitschko, με τον Wladimir μάλιστα δύο φορές. Το 2014 αποφάσισε να επιστρέψει στην ενεργό δράση απέναντι στον Ron Aubre κουβαλώντας 131 κιλά.

Ο Peter τα παράτησε το 2016 μετά την ήττα του από τον Kubrat Pulev στην Σόφια με 36 νίκες σε 42 παιχνίδια.

Kevin Karusa (156 κιλά)

Όσο πιο κάτω πάμε στην λίστα τόσο ανεβαίνει ο πήχης. Ο Kevin Karusa είναι Νεοζηλανδός μποξέρ που έπαιξε το 2009 τρεις φορές και έχασε τις δύο. Τον φώναζαν King Kong λόγω των κιλών του και με ένα νοκ άουτ στο τελευταίο του παιχνίδι δεν τον ξαναείδε κανείς στο ρινγκ.

Gabe Brown (164 κιλά)

Αυτό το αθώο βλέμμα που βλέπετε στην φωτογραφία ζυγίζει 164 κιλά και είναι οδοστρωτήρας. Όταν έπαιξε το 2009 απέναντι στον Samuel Peter του κόλλησαν το ψευδώνυμο Big G.

Δεν είχε πολλές νίκες στην καριέρα του αλλά το πάλεψε με 18 ματς στα 39 να του σηκώνουν το χέρι ψηλά. Προς το τέλος της καριέρας του είχε οκτώ ήττες σερί. Τόσες χρειάστηκαν για να καταλάβει ότι πρέπει να αποσυρθεί.

Eric 'Butterbean' Esch (193 κιλά)

Αυτό τον τύπο τον ξέρεις καλά. Του έκαναν μπούλινγκ όταν ήταν μικρός και μετά τους γλεντούσε όταν παραμεγάλωσε. Μία εποχή αποφάσισε να κάνει δίαιτα με φασόλια μόνο.

Εκεί του κόλλησαν το ψευδώνυμο. Μπορεί να μην σου γεμίζει το μάτι αλλά θα σου πούμε πως είχε 91 αγώνες και 77 νίκες με 58 νοκ άουτ! Σίγουρα αυτοί που του έκαναν μπούλινγκ δεν πρέπει να τον πλησίασαν ξανά.

Διαβάστε ακόμηστο fightsports.gr

Σοκκαι δέος:Ηκαυτή Anzhelika Anderson θα σε… γονατίσει! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ