MMA

Fury: "Αυτή την φορά δεν πάω για την νίκη, αλλά για την διάλυση του Wilder"

Tyson Fury, of England, displays a cut over his right eye following a heavyweight boxing match against Otto Wallin, of Sweden, Saturday, Sept. 14, 2019, in Las Vegas. Fury won by unanimous decision. (AP Photo/Isaac Brekken)
Tyson Fury, of England, displays a cut over his right eye following a heavyweight boxing match against Otto Wallin, of Sweden, Saturday, Sept. 14, 2019, in Las Vegas. Fury won by unanimous decision. (AP Photo/Isaac Brekken) AP

To πρώτο ματς με τον Wilder θέλει να ξεχάσει ο Fury που αν και έπαιξε καλά και πήρε την ισοπαλία, θεωρεί πως δεν έκανε αυτό που έπρεπε.

To πρώτο ματς με τον Deontay Wilder θέλει να ξεχάσει ο Tyson Fury που παρά το ότι έπαιξε καλά και πήρε την ισοπαλία, θεωρεί πως δεν έκανε αυτό που έπρεπε.

Ο Fury αντιμετωπίζει τον Αμερικανό στις 22 Φεβρουαρίου στην MGM Arena σε ένα άκρως ενδιαφέρον ματς.

"Πριν το πρώτο παιχνίδι είχα μερικά εύκολα ματς και μπήκα στην μάχη με τον Wilder. Και πάλι τον έδειρα. Αυτή την φορά όμως δεν αρκεί η νίκη. Πρέπει να τον διαλύσω. Δεν κοιτάω το πρώτο παιχνίδι. Δεν γίνεται να πάει όπως τότε το ματς. Σαν ήττα ήταν η ισοπαλία. Θα τον χτυπήσω πολύ αυτή την φορά, μέχρι να πέσει", καταλήγει ο Fury.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Η Mia Kang έχει το πιο σέξι κορμί του παγκόσμιου thai (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ