MMA

Φλωριάν Μάρκου έτοιμος για όλα στο FFC, ετοιμάζεται και για ΜΜΑ!

Φλωριάν Μάρκου έτοιμος για όλα στο FFC, ετοιμάζεται και για ΜΜΑ!

Ο Φλωριάν Μάρκου, στη συνέντευξη Τύπου του FFC 22, αποκάλυψε πως μετά τον αγώνα στη συγκεκριμένη διοργάνωση θα ξεκινήσει προπονήσεις στο MMA, ώστε να κάνει ντεμπούτο και εκεί. (VIDEO)

Ορεξάτος και αποκαλυπτικός ήταν ο Φλωριάν Μάρκου στην συνέντευξη του FFC 22 που θα πραγματοποιηθεί σήμερα το στο κλειστό του Tae kwon Do στο Φάληρο.

Ο αθλητής της Armagos team και με τον Γιάννη Μαυρίδη στο πλευρό του ως αθλητικό διατροφολόγο, μας αποκάλυψε καταρχάς, ότι αμέσως μετά από τον αγώνα στο FFC θα ξεκινήσει προετοιμασία στο ΜΜΑ παράλληλα με το Kick ώστε σύντομα να κάνει ντεμπούτο και εκεί!

Επίσης έδειξε αισιόδοξος για την σημερινή μάχη του λέγοντας ότι ο αντίπαλος του είναι σκληρός αλλά "όχι κάτι το ιδιαίτερο" και υποσχέθηκε νίκη ενώ εντύπωση έκανε η πρόκλησή του προς τον νικητή της μάχης Samo Petje και Μελέτη Κακουμπάβα που θα βγάλει και πρωταθλητή του FFC, ότι στόχος του είναι να κερδίσει και αυτή τη ζώνη ανεξάρτητα με το ποιος θα είναι ο νικητής.

Τέλος, ο ίδιος ο πρόεδρος του FFC εξήρε τις ικανότητες του Μάρκου χαρακτηρίζοντας τον ως εκπληκτικό μαχητή και ότι σίγουρα θα έχει μέλλον στην διοργάνωση!

Δίπλα του ήταν και ο μελλοντικός του αντίπαλος, Μελέτης Κακουμπάβας που, αρκετά πιο λιγομίλητος, είπε ότι όσο αισιόδοξος είναι ο αντίπαλος του για την αυριανή μάχη άλλον τόσο είναι και αυτός ενώ ο ίδιος απέκλεισε, για την ώρα, ότι θα δοκίμαζε να παίξει ΜΜΑ γιατί του αρέσει περισσότερο η όρθια μάχη.

Από την άλλη ο Robin Van Roosmalen είπε ότι θεωρεί πολύ καλό αντίπαλο τον Αθηνόδωρο Μιχαηλίδη για το αυριανό FFC 22.Δείτε τις δηλώσεις του στην κάμερα του fightsports.gr καθώς και την ζύγιση με τον Αθηνόδωρο Μιχαηλίδη.

WEIGH IN + PRESS CONFERENCE PHOTOS

Δημοσιεύτηκε από TAFFPICTURES στις  Πέμπτη, 18 Φεβρουαρίου 2016

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Έξι σταρς του σινεμά που εμπνεύστηκαν από τον Bruce Lee! (ΦΩΤΟ)

Manny Pacquiao: Χειρότερα από ζώα τα γκέι ζευγάρια (ΒΙΝΤΕΟ)

Είναι όμορφες, κάνουν ΜΜΑ και δεν μασάνε να μπουν σε… κλουβί! (ΦΩΤΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ