MMA

Floyd Mayweather, η μεγάλη επιστροφή

Floyd Mayweather looks on from the ring prior to a super featherweight boxing championship bout between Ricardo Nunez and Gervonta Davis, Saturday, July 27, 2019, in Baltimore. (AP Photo/Julio Cortez)
Floyd Mayweather looks on from the ring prior to a super featherweight boxing championship bout between Ricardo Nunez and Gervonta Davis, Saturday, July 27, 2019, in Baltimore. (AP Photo/Julio Cortez) AP

O Floyd Mayweather ανακοίνωσε πως επιστρέφει το 2020 και ενθουσίασε το μαχητικό κοινό. Ο Money θα συνεργαστεί με τον πρόεδρο του UFC, Dana White.

Floyd Mayweather και Dana White συνεργάστηκαν στο παρελθόν και έσπασαν τα ταμεία. Οι δύο πλευρές είχαν δουλέψει με απόλυτη επιτυχία τον αγώνα του αήττητου μποξέρ με τον Conor McGregor. Το ματς αυτό απέφερε εκατοντάδες εκατομμύρια σε όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές.

Και φτάνουμε στο σήμερα με το δίδυμο να ανακοινώνει από κοινού ότι θα δουλέψει για τη διοργάνωση ενός σόου το 2020.

Το απόλυτα ενδιαφέρον κομμάτι αυτής της συνεργασίας είναι πως ο Floyd Mayweather επιστρέφει -ξανά- στη δράση για να παίξει αγώνα.

Mayweather και White αρκέστηκαν μονάχα σε μερικά post στο Instagram, χωρίς ν' ανακοινώσουν περαιτέρω πληροφορίες γι' αυτό που ετοιμάζουν. Φήμες ήθελαν στο παρελθόν τον Mayweather να δοκιμάζει να μπει στο κλουβί του UFC και αντί για πυγμαχία να παρουσιαστεί στο κοινό ως ΜΜΑ μαχητής.

Για τους ειδικούς, πάντως, φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο ο Money να ρισκάρει τη σπουδαία καριέρα του για να τεστάρει τις αντοχές του σ' ένα εντελώς διαφορετικό στιλ απ' αυτό που μεγαλουργεί τα τελευταία είκοσι χρόνια.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

ΠΑΟΚ: Ο Γιώργος Σαββίδης "έφτιαξε" φανέλα για τον Roy Jones Jr.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ