MMA

FFC: Έκλεισε το Μορούλης vs Edgar Santos και θα είναι ματσάρα!

FFC: Έκλεισε το Μορούλης vs Edgar Santos και θα είναι ματσάρα!

Ο Σταμάτης Μορούλης θα είναι ένας από τους κεντρικούς πρωταγωνιστές στο MMA κομμάτι του FFC στις 11 Μαρτίου στο Κλειστό του Γαλατσίου.

Το promotion μέσω του Χρήστου Παπαναγιώτου έδωσε στο φως της δημοσιότητας το επίσημο poster της μάχης του Έλληνα MMAer με τον Βραζιλιάνο Edgar Santos.

Το πρότζεκτ του δεύτερο FFC της Αθήνας είναι "Ελλάδα vs Κόσμος" και επιβεβαιώνεται στο matchmaking αφού ήδη βλέπουμε τον Μορούλη να παίζει με Βραζιλιάνο και τον Μιχαηλίδη με Αμερικανό αντίπαλο ( σ.σ. διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ ) και τους υπόλοιπους Έλληνες της κάρτας με άλλους Ευρωπαίους μαχητές τόσο στο ΜΜΑ όσο και στο kickboxing.

Όσον αφορά τη μάχη Μορούλης vs. Santos πρόκειται για ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδια μια και ο Βραζιλιάνος έρχεται στις 11 Μαρτίου στην Αθήνα με τέσσερις συνεχόμενες νίκες με το συνολικό του ρεκόρ να βρίσκεται στο 10-4 (σ.σ. πηγή sherdog). Ο Σταμάτης Μορούλης πάει εξίσου καλά με τον αντίπαλό του έχοντας έξι συνεχόμενες νίκες μια και έχει να ηττηθεί από τον Αύγουστο του 2013.

Στο τελευταίο του ματς ο Μορούλης κοντραρίστηκε με τον Άγγλο MMAerShaun Lomas και τον κέρδισε με υποταγή στον τρίτο γύρο στο πλαίσιο της διεξαγωγής του GFC 7 τον περασμένο Οκτώβριο. Ο Μορούλης με 9-2 ρεκόρ (σ.σ. πηγή tapology) ήταν main event στο "Greek Fighting Championship" και εντυπωσίασε.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Η καυτή Veronica Mpanile είναι η αντίπαλος των ονείρων σου (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Ρωσίδες χούλιγκανς ομολογούν πως κάνουν πολεμικές τέχνες για να δέρνουν αντίπαλους οπαδούς (ΒΙΝΤΕΟ)

Iρλανδός πυγμάχος "κερνάει" ξύλο σε Τούρκους μαγαζάτορες που του επιτέθηκαν (BINTEO)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ