MMA

Fedor Emelianenko: Η αναφορά του Ρώσου στην Ελλάδα

Fedor Emelianenko is seen before a mixed martial arts bout at Bellator 208, in Uniondale, NY on Saturday, Oct. 13, 2018. Emelianenko won via first round TKO. (AP Photo/Gregory Payan)
Fedor Emelianenko is seen before a mixed martial arts bout at Bellator 208, in Uniondale, NY on Saturday, Oct. 13, 2018. Emelianenko won via first round TKO. (AP Photo/Gregory Payan) AP

Ο Fedor Emelianenko αναφέρθηκε σε όσους τον στηρίζουν, ευχαρίστησε τα Ορθόδοξα κράτη και μεταξύ αυτών και την Ελλάδα.

Ο Fedor Emelianenko νίκησε τον Quinton Rampage Jackson στο main event του Bellator της Ιαπωνίας με ΚΟ στον πρώτο γύρο. Αμέσως μετά ο Ρώσος MMAer, θρύλος του αθλήματος μίλησε στον κόσμο για τη νίκη του και το μέλλον του στο άθλημα...

Εκεί, λοιπόν, ο Fedor αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα, ο Emelianenko ευχαρίστησε όλους τους φαν του ανά τον κόσμο και σημείωσε: " Ευχαριστώ όσους προσευχήθηκαν για μένα στην Ρωσία και τα άλλα Ορθόδοξα κράτη όπως η Σερβία και η Ελλάδα".

Όπως θα δείτε στην αρχή του παρακάτω βίντεο, ο Emelianenko στην αρχή αναφέρεται στην Σερβία και στην Ελλάδα, τονίζοντας τα παραπάνω που διαβάσατε. Δείτε το video:

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Η Mia Kang έχει το πιο σέξι κορμί του παγκόσμιου thai (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ