MMA

Ετοιμάζουν "χοντρό" μποϊκοτάζ σε Pacquiao!

Ετοιμάζουν "χοντρό" μποϊκοτάζ σε Pacquiao!

Οι δηλώσεις του Manny Pacquiao και η σύγκριση των ομόφυλων ζευγαριών με... ζώα έχουν στοιχίσει ήδη στον Φιλιππινέζο μποξέρ. Διαβάστε αναλυτικά.

Οι δηλώσεις του Manny Pacquiao και η σύγκριση των ομόφυλων ζευγαριών με... ζώα έχουν στοιχίσει ήδη στον Φιλιππινέζο μποξέρ πολλά. Εκτός από την τεράστια χορηγία που έχασε από την Nike ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής βλέπει τον... όλεθρο της δημοφιλίας του να πλησιάζει και ως προς τον αγώνα του με τον Bradley τον Απρίλιο, αλλά και για τις επικείμενες εκλογές στην πατρίδα του.

Προ ημερών μάλιστα εύκολα κανείς θα έλεγε ότι ο PacMan θα καταφέρει να αναλάβει την προεδρία των Φιλιππίνων κάποια στιγμή στο μέλλον όμως οι δηλώσεις του αυτές και η διάσταση που πήρε το θέμα έχουν καταφέρει να συγκεντρώσουν πολλές ομάδες ανθρώπων οι οποίοι ετοιμάζονται για... χοντρό μποϊκοτάζ στον πολλάκις παγκόσμιο πρωταθλητή της πυγμαχίας.

Εκτός λοιπόν από το τηλεοπτικό εμπάργκο που πρόκειται να δεχτεί ο PacMan στην πατρίδα του κιόλας έχουν δει το φως της δημοσιότητας μετρήσεις οι οποίες δείχνουν ότι οι εκλογικές του προσπάθειες έχουν πάρει την κάτω βόλτα. Από την πλευρά του ο μποξέρ έκανε ό,τι καλύτερο μπορούσε, δηλαδή να ζητήσει συγγνώμη από τους πάντες, αλλά η συγγνώμη αυτή φαίνεται πως δεν είναι αρκετή για να πείσει τον κόσμο και τις κοινότητες που επιθυμούν να στραφούν εναντίον του.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Έξι σταρς του σινεμά που εμπνεύστηκαν από τον Bruce Lee! (ΦΩΤΟ)

Manny Pacquiao: Χειρότερα από ζώα τα γκέι ζευγάρια (ΒΙΝΤΕΟ)

Είναι όμορφες, κάνουν ΜΜΑ και δεν μασάνε να μπουν σε… κλουβί! (ΦΩΤΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ