MMA

Εθνικός ξεσηκωμός στην Ρωσία για το Joshua vs Povetkin

Εθνικός ξεσηκωμός στην Ρωσία για το Joshua vs Povetkin

Μείζονος σημασίας για την Ρωσία φαίνεται να είναι η μάχη του Alexander Povetkin με τον Anthony Joshua το Σάββατο (22/9), σύμφωνα με το μάνατζερ του Βρετανού, Eddie Hearn.

Ο εκπρόσωπος του Joshua θεωρεί πως οι Ρώσοι και δη ο Vladimir Putin καίγονται για την νίκη του Povetkin που θα αποτελέσει ηθική ικανοποίηση και μία τέλεια ευκαιρία για προπαγάνδα στο εσωτερικό της χώρας των Ρώσων.

Ο Povetkin αντιμετωπίζει έναν αθλητή που έχει ζώνες όπως η WBA, η IBO, η IBF και η WBO. Μάλιστα ο Hearn μάλλον σε μία δόση υπερβολής αναφέρει πως ο Putin είναι έτοιμος ακόμα και να κάτσει στην γωνία του Povetkin.

"Ο Povetkin δεν εκπροσωπεί μόνο την ομάδα του αλλά ολόκληρη την χώρα. Έχει από πίσω του την κυβέρνηση! Έχουν εμπλακεί όλοι σε αυτό το παιχνίδι. Είναι αποστολή τους να κερδίσουν έναν Βρετανό και να γίνει ο Ρώσος παγκόσμιος πρωταθλητής.

Ο Povetkin έχει άμεση επαφή με υψηλά κλιμάκια του πολιτικού κόσμου στην Ρωσία. Υπάρχουν παραινέσεις και υποδείξεις για να κερδίσει και του τονίζουν πόσο σημαντικό είναι αυτό το παιχνίδι για ολόκληρο το Ρωσικό έθνος",αναφέρει ο Hearn που προσπαθεί να δώσει έναν... τόνο Rocky 4 στο παιχνίδι.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Η σέξι Karina Elle αναστάτωσε το γυμναστήριο του McGregor (ΦΩΤΟ & BINTEO)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ