MMA

Έρχεται το μεγαλύτερο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα πολεμικών τεχνών με έπαθλα έως και 5000€

Έρχεται το μεγαλύτερο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα πολεμικών τεχνών με έπαθλα έως και 5000€

Το Τουρνουά Κ1 τουInternational Fight Club Open 2017 διεξάγεται σε 4 κατηγορίες Α' Ανδρών, υπό τους όρους του Πρωταθλήματος που συμφωνούν με τους όρους του Official Κ1 και απονέμει στον κάθε πρωταθλητή 1000€. (VIDEO)

To Τουρνουά Κ1 του International Fight Club Open 2017 , διαφοροποιείται από την υπόλοιπη διοργάνωση, διεξάγεται σε 4 κατηγορίες Α' Ανδρών, υπό τους επίσημους όρους του Πρωταθλήματος που συμφωνούν με τους όρους του Official Κ1 και απονέμει στον κάθε πρωταθλητή 1000€ σε μετρητά!

Κόστος συμμετοχής Τουρνουά Κ1: 40€ (χωρίς δυνατότητα απόδοσης-επιστροφής.)

Επίσης, άνδρες-γυναίκες, προχωρημένοι-αρχάριοι, κάθε ηλικίας, θα έχουν την ευκαιρία να αγωνιστούν σε μονούς αγώνες Kick Light, Low Kicks, K1, Muay Thai, κερδίζοντας έτσι και πόντους για τους συλλόγους τους. Στο τέλος της διοργάνωσης, οι 3 πρώτοι σύλλογοι θα λάβουν δωροεπιταγές 1000€, 500€, 300€ μετρητά, αντίστοιχα, από τους χορηγούς μας.

Κόστος συμμετοχής μονών αγώνων: 25€ (τα 5€ επιστρέφονται στο σύλλογο)

Το INTERNATIONAL FIGHT CLUB OPEN 2017, θα διεξαχθεί στις 2 Απριλίου στο Κλειστό Ολυμπιακό Γυμναστήριο Γαλατσίου, σε 6 αγωνιστικούς χώρους (3 Ρινγκ, 3 Τατάμι) και συνεχίζει να ανεβάζει τον πήχη των ερασιτεχνικών διοργανώσεων kickboxing στην Ελλάδα και συγκεντρώνει ξανά τους πιο δυνατούς ελληνικούς και ευρωπαϊκούς συλλόγους για μια συναρπαστική αγωνιστική ημέρα, γεμάτη θέαμα και συγκινήσεις για τους φίλους του αθλήματος!

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Υπέγραψαν το πιο Sexy Ring Girl για να παίξει ΜΜΑ! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Mε τον Bo δεν μπλέκεις...με τον Bo:Δείτε τον να βάζει γάντια και να κλωτσά σάκο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Θα πάθεις σοκ με την καυτή προπονήτρια του Βλαντιμίρ Πούτιν (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ