Έρχεται 11 με 13 Μαΐου ο Boyka στην Ελλάδα!

Η έλευση του Scott Adkins στην Ελλάδα έχει προκαλέσει ντελίριο ενθουσιασμού στους φανς, καθώς πρόκειται για ένα σπουδαίο γεγονός. Η διοργάνωση "Boyka: Athens’ Warrior Spirit" θα διεξαχθεί 11 με 13 Μαΐου.

Η έλευση του Scott Adkins στην Ελλάδα έχει προκαλέσει ντελίριο ενθουσιασμού στους φανς, καθώς πρόκειται για ένα σπουδαίο γεγονός. Η διοργάνωση "Boyka: Athens’ Warrior Spirit" θα διεξαχθεί 11 με 13 Μαΐου σύμφωνα με την νέα ανακοίνωση ενώ γίνεται γνωστό πως ο Martial Artist θα συναντηθεί με κορυφαίους Έλληνες προπονητές.

Αναλυτικά:

"Σας ενημερώνουμε ότι στις 11-13 Μαΐου 2018 θα διεξαχθεί στην ΑΘΗΝΑ η διοργάνωση η οποία αποτελεί μία νέα θεαματική προσέγγιση στις πολεμικές τέχνες και μαχητικά αθλήματα.

Πρόκειται για ένα σπονδυλωτό δράσεων που θα ικανοποιήσουν όχι μόνο αυτούς που θα πάρουν ενεργά μέρος αλλά παράλληλα και τον πιο απαιτητικό θεατή fan του είδους.

Για 3 ημέρες η καρδιά των πολεμικών τεχνών της Ελλάδας θα χτυπάει στην ΑΘΗΝΑ μέσα από ένα σύνολο εκπαιδεύσεων, επισκέψεων γνωριμίας με τα κορυφαία Ελληνικά fight clubs, ενημερωτικές  συνεντεύξεις τύπου, τελετή βράβευσης Martial Arts Awards-2018 λαμπρών ονομάτων και φυσικά με την κεντρική μεγαλειώδη επίδειξη (Martial Arts Festival) με την παρουσίαση των «best of the best» του Ελληνικού χώρου των μαχητικών αθλημάτων η δυναμική της οποίας θα ξεπεράσει τα σύνορα της Ελλάδας (μεταφορικά και κυριολεκτικά…).

Όμως τι είναι εκείνο που κάνει την διοργάνωση αυτή να ξεχωρίζει; Μα φυσικά οι VIP Special Guests οι οποίοι φέρνουν «άρωμα Hollywood»…

Κεντρικός καλεσμένος του event είναι ο αθλητής πολεμικών τεχνών και πασίγνωστος ηθοποιός ταινιών δράσης του Hollywood με εκατομμύρια θαυμαστές σε όλο τον κόσμο Scott Adkins γνωστός με το nickname: Boyka από την ομώνυμη σειρά ταινιών δράσης στις οποίες καθιερώθηκε στον ρόλο του σκληροτράχηλου μαχητή ΜΜΑ.

Scott Adkins, Jason Statham, Michael Jai White, Donnie Yen, θεωρούνται πλέον οι πιο εμπορικοί ηθοποιοί δράσης σε κινηματογραφικές παραγωγές μεγάλου βεληνεκούς δίνοντας οι ίδιοι τους ειδικό βάρος στην σημασία της χρήσης των μαχητικών αθλημάτων στον χώρο του θεάματος κάνοντας έτσι ακόμα πιο γνωστές στο ευρύ κοινό αυτές τις τέχνες.

Ο Scott Adkins έχει ήδη στο ενεργητικό του ερμηνείες και συνεργασίες με τους μεγαλύτερους του είδους όπως Jackie Chan, Kevin Costner, Jean Claude Van Damme, Sylvester Stalone, Dolph Lundgren, Jason Statham, κα.  

Μαζί του έρχεται και ο επίσης γνωστός ηθοποιός ταινιών δράσης και διακεκριμένος αθλητής πολεμικών τεχνών Silvio Simac ο οποίος έχει λάβει μέρος σε παραγωγές δίπλα σε  κορυφαίους του είδους όπως ο Jet Li, Keanu Reeves, Jason Statham, Tom Hardy, Scott Adkins, Michael Jai White, κα.

Scott Adkins & Silvio Simac μεταξύ άλλων θα επισκεφθούν τις έδρες των πιο διακεκριμένων Ελλήνων fighters και Δασκάλων με παγκόσμια φήμη τιμώντας τους από κοντά ενώ στο εκπαιδευτικό μέρος καθώς και στο martial arts show θα δημιουργήσουν ένα εκρηκτικό δίδυμο δράσης που θα απολαύσουν όλοι όσοι θα παραβρεθούν.

Τέλος, αξίζει εδώ να αναφέρουμε ότι στα πλαίσια των δράσεων του πολύ-επίπεδου αυτού event ένα εντελώς νέο concept κάνει την εμφάνιση του. Με την παρουσία των πλέον ειδικών όπως είναι οι δύο καλεσμένοι μας και με την υποστήριξη της διοργανωτικής ομάδας, ξεκινά να υλοποιείται ένα «talent scouting».

Πρόκειται για σχεδιασμό που γίνεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα όπου μέσα από συγκεκριμένες διαδικασίες δοκιμασιών, boot-camp, πολλαπλών εκπαιδεύσεων και test, με κορύφωση την μεγάλη βραδιά (η οποία θα γίνει σε μελλοντικό χρόνο) οι «Golden-20» best of the best ομάδες και μεμονωμένοι αθλητές θα διεκδικήσουν εκτός των χρηματικών βραβείων και την δυνατότητα να απορροφηθούν σε σκηνές ταινιών δράσης κινηματογραφικών παραγωγών στο εξωτερικό.     

Περισσότερα όμως για την συγκεκριμένη δράση αλλά και για όλη την διοργάνωση θα αναλυθούν στην ειδική προς τούτο ενημέρωση τύπου που θα προγραμματιστεί πολύ σύντομα σε γνωστό ξενοδοχείο της πόλης.

Στην παρουσίαση της τελετής βραβείων (martial arts awards 2018) και του Show συμμετέχει η Εύη Αδάμ".

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Pearl Gonzalez: Δεν έχω μόνο σιλικόνη στο στήθος, αλλά και ταλέντο (ΦΩΤΟ & BINTEO)

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Photo Κουίζ: Πόσους ήρωες της ελληνικής Trash TV μπορείς να θυμηθείς;

20 γραφικοί πρωταγωνιστές της παλιάς, κακής τηλεόρασης σε προκαλούν να τους αναγνωρίσεις.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24