MMA

Errol Spence: Σε κρίσιμη κατάσταση ο παγκόσμιος πρωταθλητής του μποξ

Errol Spence: Σε κρίσιμη κατάσταση ο παγκόσμιος πρωταθλητής του μποξ

Στην εντατική νοσηλεύεται ο παγκόσμιος πρωταθλητής του μποξ, Errol Spence. Η Φεράρι που οδηγούσε με υπερβολική ταχύτητα αναποδογύρισε πολλές φορές και καταστράφηκε.

Ο μποξέρ Errol Spence νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στην εντατική. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής είχε ατύχημα τα με την Ferrari του η οποία διαλύθηκε. Σοκάρουν οι εικόνες που μεταδίδονται από το Ντάλας.

Συγκλονισμένος ο αθλητικός κόσμος από την δυσάρεστη είδηση για το ατύχημα που είχε ο παγκόσμιος πρωταθλητής της επαγγελματικής πυγμαχίας, Errol Spence.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η Ferrari που οδηγούσε ο 29χρονος μποξέρ αναποδογύρισε πολλές φορές και ο αθλητής που δεν φορούσε ζώνη ασφαλείας εκσφενδονίστηκε έξω από το όχημα που διαλύθηκε ολοσχερώς.

Errol Spence: Σε κρίσιμη κατάσταση ο παγκόσμιος πρωταθλητής του μποξ

Τα αίτια του ατυχήματος αναφέρουν ότι ο Spence έτρεχε με υπερβολική ταχύτητα, επιστρέφοντας από πάρτι που ήταν με τους φίλους του. Παράλληλα, τα δημοσιεύματα επισημαίνουν ότι ο πυγμάχος δεν ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

Όσον αφορά στην κρισιμότητα της κατάστασης του Spence, τα ρεπορτάζ τονίζουν ότι παρά τα σοβαρά τραύματα που έχει υποστεί η κατάστασή του είναι κρίσιμη, αλλά σταθερή.

VIDEO ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ