MMA

Επιστροφή στον θρόνο για Cruz!

Επιστροφή στον θρόνο για Cruz!

Μετά από περίπου 4,5 χρόνια από την τελευταία φορά που μπήκε στο κλουβί του UFC ως πρωταθλητής, λίγο πριν εγκαταλείψει την ζώνη λόγω σοβαρών τραυματισμών που τον κράτησαν εκτός δράσης, ο Dominick Cruz επέστρεψε χτες στο κλουβί.

Μάλιστα, πήρε πίσω την ζώνη που δεν έχασε ποτέ από τον πολύ καλό TJ Dillashaw σε μια πολύ κοντινή μάχη που τελείωσε με split decision για τον νέο/παλιό πρωταθλητή. Η μάχη ήταν εξαιρετική, οι δύο τους πρέπει να διένυσαν χιλιόμετρα μέσα στο κλουβί για 5 γύρους και ακόμη και τα ξένα Μέσα βαθμολόγησαν τον αγώνα πολύ κοντά και οριακά υπερ του Cruz. 12 τον έδωσαν νικητή ενώ 10 έδωσαν τον Dillashaw

Στο co main event o Eddie Alvarez προσάρμοσε έξυπνα την τακτική του και έδωσε βάση στα Takedowns απέναντι στον Pettis , σκοράροντας συνεχώς και στους τρεις γύρους. Ο πρώην πρωταθλητής προσπάθησε με το Striking να κάνει την διαφορά αλλά δεν μπόρεσε σε καμία στιγμή να ανοίξει το παιχνίδι του όπως μπορεί. Η μάχη ήταν και αυτή κοντινή με άλλο ένα split decision και πάλι υπήρχε κόσμος που είδε τον Pettis νικητή.

Πριν από αυτούς ο Travis Browne κέρδισε τον Matt Mitrione με TKO στον 3ο γύρο αφού όμως του.. είχε βγάλει το μάτι 2 φορές με τα δάχτυλά του νωρίτερα.

Δείτε όλα τα αποτελέσματα εδώ

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Κέρδιζε αλλά παραδόθηκε γιατί δεν ήθελε να στείλει τον αντίπαλο στο νοσοκομείο (ΒΙΝΤΕΟ)

Η φοβερή ιστορία του Αϊδινιώτη σε ρινγκ, νύχτα και φυλακή!

Μαχητής τρελαίνεται και ξεσπάει όταν ακούσει ότι έχασε! (ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ