MMA

Eπιστρέφει το Creed 2 και θα μοιάζει με το Rocky 4 του Ivan Drago!

Eπιστρέφει το Creed 2 και θα μοιάζει με το Rocky 4 του Ivan Drago!

Μετά την επιτυχία που είχε το Creed, η ταινία επιστρέφει για δεύτερη φορά, εμπνευσμένη από το Rocky 4, όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο Σταλόνε.

Μετά την επιτυχία που είχε το Creed με τον Σιλβέστερ Σταλόνε να είναι προπονητής και τον γιο του Apollo να είναι ο πρωταγωνιστής, η ταινία επιστρέφει για δεύτερη φορά, εμπνευσμένη από το Rocky 4, όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο Σταλόνε.

Συγκεκριμένα το πρώτο trailer θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2018 και θα αφορά τον άνθρωπο που σκότωσε τον Apollo Creed και πιθανόν να είναι μία παρόμοια περίπτωση του απρόσιτου και θηριώδη Ivan Drago.

Το σενάριο λέει πως ο Σταλόνε αποθεραπεύεται πλήρως από τον καρκίνο και είναι στο πλευρό του Adonis Creed σε αυτή την δύσκολη αποστολή, παρά το ότι αρχικά υπήρχαν σκέψεις να μην παίξει καθόλου στην ταινία. Δείτε το post του αγαπημένου ηθοποιού για τις βλέψεις του που αφορούν την νέα ταινία.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Σοκ και δέος: Η καυτή Anzhelika Anderson θα σε… γονατίσει! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Όταν η καυτή πορνοστάρ Kleio Valentien ζήτησε ραντεβού από την Ronda Rousey (ΦΩΤΟ)

Mia Kang: Δεν κάνω σεξ πριν τους αγώνες για να μην είμαι κουρασμένη (ΦΩΤΟ)

Here's a chance to stretch your imagination ... HISTORY WILL ALWAYS REPEAT ITSELF IN ONE FORM OR ANOTHER, JUST GOT TO BE READY! ... Sins of the Father.... #creed2 # agentnickyc

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sly Stallone (@officialslystallone) στις

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ