MMA

Επιστρέφει στο οκτάγωνο η Zingano

Επιστρέφει στο οκτάγωνο η Zingano

Επιστρέφει στο οκτάγωνο η Cat Zingano και παίρνει αγώνα -φωτιά με την αήττητη Ketlen Vieira. Η Alpha Cat είναι μία από τις καλύτερες MMAer του πλανήτη.

Πάλι στα δύσκολα ρίχνει την Cat Zingano το UFC καθώς μπορεί ηKetlen Vieira να μην λέει πολλά σαν όνομα, ωστόσο έχει 9-0 και είναι αήττητη στις ΜΜΑ.

Η Alpha Cat που είναι μία από τις καλύτερες MMAer του πλανήτη με σπουδαίες νίκες κόντρα σε Amanda Nunes και Miesha Tate, απείχε από τους αγώνες από τον Ιούλιο του 2016 όταν έχασε από την Julianna Pena.

Και ενώ φούντωναν οι φήμες πως αυτή θα ήταν η αθλήτρια που θα αντιμετώπιζε την Cris Cyborg, η Zingano είναι από τις ελάχιστες παίκτριες που έχουν δεχτεί να παίξουν με την Βραζιλιάνα.

Φυσικά το UFC έκρινε πως κάτι τέτοιο την δεδομένη στιγμή που είναι εκτός αγωνιστικής δράσης, θα ήταν "αυτοκτονικό", έδωσε έναν αγώνα περισσότερο στα... μέτρα της με την επικίνδυνη Vieira, που κέρδισε πριν από λίγο καιρό τηνSara McMann.

Αν η Ζingano κάνει και τρίτη σερί ήττα(έχουν προηγηθεί με Rousey και Pena) ίσως να είναι και το κύκνειο άσμα της στις ΜΜΑ, αφού έχει πατημένα τα 35 και παρά το ότι είναι μαχητική και σκληρή δεν φαίνεται να έχει μέλλον.

Σε περίπτωση που κερδίσει ίσως της δοθεί ένα μεγάλο παιχνίδι, είτε με την Nunes(ρεβάνς) που επίσης δεν φαίνεται να επιθυμεί κάποια αθλήτρια να την αντιμετωπίσει, πλην της Zingano, είτε το "βουνό" που λέγεται Cris Cyborg. Ο αγώνας θα γίνει στις 3 Μαρτίου στο UFC 222 του Λας Βέγκας.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

H καυτή Βrittney Palmer καλεί τον McGregor: Γύρνα πίσω Ιρλανδέ δεν αντέχω άλλο (ΦΩΤΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ