MMA

Επιστρέφει ο Lesnar στο UFC;

Επιστρέφει ο Lesnar στο UFC;

Τις τελευταίες ημέρες όλο και περισσότερο ακούγεται η φήμη ότι ο Brock Lesnar συζητάει να επιστρέψει στο UFC μέχρι το τέλος του χρόνου ή στις αρχές του 2018.

Ο... γνώστης του ΜΜΑ και του WWE, δημοσιογράφος Dave Meltzer ήταν ο πρώτος που έβγαλε τις πληροφορίες ότι ο πρώην πρωταθλητής του UFC όχι μόνο θέλει να επιστρέψει αλλά μάλιστα εντάχθηκε στο αντιντόπινγκ πρόγραμμα της USADA όπως είναι υποχρεωμένος κάτι επανερχόμενος βετεράνος να κάνει για 4 ή 6 μήνες πριν κλείσει κάποιον αγώνα.

Την πρώτη φορά το UFC του είχε δώσει αυθαίρετα την άδεια να μην συμμετάσχει στο πρόγραμμα πριν αγωνιστεί στο UFC 200 αλλά γι' αυτή ακριβώς την απόφαση και με δεδομένο ότι ο Lesnar βρέθηκε ντοπέ στη μάχη, δέχθηκε πολύ κριτική και είναι στα δικαστήρια με τον αντίπαλο του Lesnar τότε, Mark Hunt. H τιμωρία του έληξε στις 9 Ιουλίου και αμέσως άρχισαν οι φήμες που τον θέλουν να επισκέφτηκε ήδη τα νέα γραφεία του UFC με τον μάνατζερ του Paul Hayman για συζητήσεις.

Λίγο αργότερα, ο υπεύθυνος για το αντιντόπινγκ πρόγραμμα του UFC, Jeff Nowitzki είπε ότι δεν έχει ενταχθεί στο πρόγραμμα ο Lesnar, ούτε ότι έχει συζητηθεί σαν ενδεχόμενο όμως κανείς δεν διέψευσε την πιθανή επιστροφή του.

Μέσα που είναι εξειδικευμένα στο WWE, έγραψαν χτες ότι ο συμβόλαιο του Lesnar με το promotion λήγει του χρόνου λίγο μετά την Wrestlemania 34 τον Απρίλιο και θέλει να ξέρει τι πρέπει να κάνει αν αποφασίσει να επιστρέψει στο UFC τότε.

Βέβαια υπάρχουν και άλλες φήμες που λένε ότι ο Lesnar θα χάσει την ζώνη του στο φετινό Summerslam στις 20 Αυγούστου και μετά θα κλείσει αγώνα στο UFC με την ευχή του WWE με την προϋπόθεση όμως ότι το UFC θα τους παραχωρήσει για μια συμμετοχή τον Conor McGregor!

Λένε ότι όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά και εδώ μάλλον έχουμε ανάφλεξη. Είτε, νωρίτερα, είτε αργότερα, ο Lesnar μάλλον θα επιστρέψει στο UFC το οποίο ψάχνει με κάθε τρόπο να φέρει έσοδα στο 2ο μισό μιας χρονιάς που μέχρι στιγμής δεν έχει πάει καθόλου καλά στα Pay Per Views και η WME IMG εκτός από τα δάνεια που έχει πάρει, πρέπει να πετύχει και συγκεκριμένους στόχους για να απελευθερωθούν τα μπόνους απόδοσης των στελεχών.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Θα πάθεις σοκ με την καυτή προπονήτρια του Βλαντιμίρ Πούτιν (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ