MMA

Επιμένουν για το νοκ άουτ του McGregor

Επιμένουν για το νοκ άουτ του McGregor

Ο McGregor έχει φάει ξύλο από πολλούς πυγμάχους σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται ο προπονητής πυγμαχίας Dewey Cooper που προπονεί τον Jesse Vargas που αποκάλυψε πρώτος πως είχε φάει έφαγε νοκ άουτ ο Ιρλανδός πυγμάχος.

Ο προπονητής πυγμαχίας Dewey Cooper ο οποίος προπονεί τον Jesse Vargas ισχυρίζεται πως ο McGregor έχει φάει ξύλο από αρκετούς πυγμάχους. Ο κόουτς έχει αναλάβει εδώ και χρόνια στο πυγμαχικό κομμάτι και τον Nick Diaz και σε δηλώσεις του επιβεβαιώνει τον Vargas.

"Aν είπε ο Vargas πως έπεσε νοκ άουτ ο McGregor τότε είναι εγγύηση",τονίζει ενώ αποκαλύπτει πως ο Ιρλανδός όταν πήρε άδεια πυγμάχου πέρασαν από το γυμναστήριο πολλοί μποξέρ που τον έδειραν. "Ελπίζω να βελτιωθεί. Αμφιβάλλω πως θα το κάνει αλλά σε σχέση με πριν ένα χρόνο φαντάζομαι ότι θα είναι καλύτερος",είπε ο Cooper.

Αξίζει να σημειώσουμε πως το σάιτ του εξωτερικού MMA Imports επιμένει πως η φωτογραφία που έχει κυκλοφορήσει με τον McGregor να είναι πεσμένος κατακόρυφα με το κεφάλι είναι αυθεντική.

Ο sparring partner του δεν έχει γίνει γνωστός. Να θυμίσουμε πως Mayweather και McGregor θα κοντραριστούν στις 26 Αυγούστου στο Λας Βέγκας στο στυλ της πυγμαχίας.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Aυτή είναι η καυτή προπονήτρια του Βλαντιμίρ Πούτιν (ΦΩΤΟ + ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ