MMA

Ένοχος ο Jon Jones, τέσσερις μέρες σε κατ' οίκον περιορισμό

Jon Jones goes through his pre-fight routine in the ring before a light heavyweight mixed martial arts bout against Dominick Reyes at UFC 247 Saturday, Feb. 8, 2020, in Houston. (AP Photo/Michael Wyke)
Jon Jones goes through his pre-fight routine in the ring before a light heavyweight mixed martial arts bout against Dominick Reyes at UFC 247 Saturday, Feb. 8, 2020, in Houston. (AP Photo/Michael Wyke) AP

Με τέσσερις μέρες κατ' οίκον περιορισμό τιμωρήθηκε ο Jon Jones, ο οποίος πριν από μερικές ημέρες βρέθηκε να οδηγεί υπό την επήρεια μέθης, κατοχή όπλου και χωρίς ασφάλεια.

Ο Αμερικανός πρωταθλητής έπεσε στα... μαλακά μετά την απόφαση του δικαστηρίου να τον τιμωρήσει με τέσσερις μέρες κατ' οίκον περιορισμό. Ο Jon Jones πριν από λίγες μέρες συνελήφθη να οδηγεί υπό την επήρεια μέθης, κατοχή όπλου και χωρίς ασφάλεια.

Πέραν των τεσσάρων ημερών, θα φοράει βραχιολάκι με ενσωματωμένη οθόνη, ενώ θα χρειαστεί να κάνει κοινωνικές εργασίες για 48 ώρες. Το πρόστιμο που τιμωρήθηκε ήταν 500 δολάρια, ενώ είναι υποχρεωμένος για 90 μέρες να βρεθεί σε πρόγραμμα απεξάρτησης από τα ναρκωτικά. Ο Jones θα μπορεί να κυκλοφορεί με μία κάρτα υγείας που αφορά την χρήση μαριχουάνας για θεραπευτικούς σκοπούς.

O Jones τον Φεβρουάριο του 2020 νίκησε τον Dominick Reyes και παραμένει αήττητος για 17 παιχνίδια! Το επόμενο διάστημα θα είναι στην διάθεση του UFC για να αγωνιστεί. Ο Jones δήλωσε σχετικά:

"Θέλω να εκφράσω πόσο απογοητευμένος είμαι που έγινα πηγή αρνητισμού ξανά. Ειδικά αυτόν τον καιρό. Δέχομαι όλη την ευθύνη των πράξεων μου. Ξέρω πως πρέπει να δουλέψω με τον εαυτό μου,που συμπεριλαμβάνει την ανθυγιεινή μου σχέση με το αλκοόλ".

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Η κόρη του Van Damme μεγάλωσε και είναι μία…κόλαση (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

AP Photo/Michael Wyke

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ