MMA

Ελένη Κατσιμίχα: "Η νίκη στην Ολλανδία είναι αρχή της προσπάθειας μου"

Ελένη Κατσιμίχα: "Η νίκη στην Ολλανδία είναι αρχή της προσπάθειας μου"

Η Ελένη Κατσιμίχα κέρδισε στην Ολλανδία την πολύπειρη Orena Klijn στη σημαντικότερη νίκη της καριέρας της έως τώρα.

Mία τεράστια επιτυχία για το Ελληνικό kickboxing ήταν η πρόσφατη νίκη της νεαρής Ελένης Κατσιμίχα στην Ολλανδία επί της πολύπειρης Orena Klijn.

H ταλαντούχα αθλήτρια έκανε καλή εμφάνιση στο Kickboxing Fearless και πέτυχε την σημαντικότερη νίκη της καριέρας της έως τώρα.

Η αθλήτρια του Arena Makridis , μίλησε στο Fightsports.gr για την εμφάνιση της και τον επόμενο στόχο της.

"Πέτυχα μια νίκη σε ψηλό επίπεδο. Είναι η αρχή της προσπάθειας μου. Έχω αλλάξει στόχους μετά την αλλαγή ομάδας. Κατάλαβα που θέλω να φτάσω και η Ιώ(Καρπουζλή) με τον προπονητή μου, μου δείχνουν το δρόμο",λέει στα πρώτα της λόγια η Κατσιμίχα που κοίταξε στα μάτια και τελικά κέρδισε μία πιο έμπειρη αντίπαλο.

"Σέβομαι το επίπεδο της Klijn και την εμπειρία της, αλλά μέσα στο ρινγκ είμαστε ίσοι. Κάνω προπόνηση με παιδιά που δεν παίζουν παρά μόνο σε main event και νιώθω ότι τους κοιτάω όλους στα μάτια",υπογραμμίζει.

Ελένη Κατσιμίχα: "Η νίκη στην Ολλανδία είναι αρχή της προσπάθειας μου"

Η Κατσιμίχα άλλαξε ομάδα τον τελευταίο χρόνο και μιλάει για την νέα της...στέγη.

"Θέλω να πω ένα ευχαριστώ την ομάδα που με έκανε να αγαπήσω το kickboxing και να τονίσω ότι ο κύριος Σταματέλος με βοήθησε με τον δικό του τρόπο να βρεθώ στην μεγαλύτερη ακαδημία στην Ελλάδα. Κερδίζω σε main event χωρίς να έχω καταφέρει να επιβιώνω στο Αρένα. Πλάκα έχει".

Tέλος η Κατσιμίχα πλέκει το εγκώμιο του προπονητή της Δημήτρη Μακρίδη αλλά και των συμπαικτών της.

"Τα παιδιά είναι οι δάσκαλοι μου. Ο δάσκαλος μας προπονεί το μυαλό μας πρώτα και μετά είναι όλα διαφορετικά. Έμαθα να μην περιμένω σχόλια στο Facebook και είδα την πραγματικότητα. Σέβομαι πλέον αξίες και αυτό με κάνει να ξέρω να πολεμάω και να χάνω.Θέλω να δω τους συναθλητές μου να παίζουν στην Ελλάδα. Είμαι 17 χρόνων και δεν παίζω εδώ. Είναι λάθος νοοτροπία.

Παπαδόπουλος, Δ. Γρηγοριάδης, Μαυρόπουλος, Ιώ, Παπαδόπουλος Γ.Κάνω προπόνηση με στην καλύτερη ακαδημία και θέλω να φανώ δυνατή. Με μια νίκη δεν γίνεσαι champ".

Ελένη Κατσιμίχα: "Η νίκη στην Ολλανδία είναι αρχή της προσπάθειας μου"

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Mike Tyson: Καπνίζω κάνναβη 40.000 δολαρίων (ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ