MMA

Έξαλλος ο Wilder: "Σταματάω το μποξ βαρέθηκα!"

Έξαλλος ο Wilder: "Σταματάω το μποξ βαρέθηκα!"

Ο Deontay Wilder περίμενε πως και πως το παιχνίδι με τον Luis Ortiz, που όμως βρέθηκε θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ με συνέπεια να αναβληθεί ο αγώνας, γεγονός που έφερε την έκρηξη του πρώτου.

Εν βρασμώ ψυχής αλλά με βαριά λόγια ακολούθησε η αντίδραση του Deontay Wilder στην είδηση πως ο Luis Ortiz βρέθηκε θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ που σημαίνει ότι αναβάλλεται ο αγώνας!

Ο Wilder περίμενε πως και πως το παιχνίδι με τον 38χρονο αλλά πλέον είναι σε έξαλλη κατάσταση και σκέφτεται ακόμα και να σταματήσει το μποξ πριν δούμε την μεγάλη μάχη με τον Anthony Joshua που θα του έφερνε ένα...καράβι λεφτά.

Ο αγώνας είχε προγραμματιστεί στις 4 Νοεμβρίου και ο Wilder είχε προειδοποιήσει τον Οrtiz να μείνει "καθαρός". Αυτή είναι η τρίτη φορά στην καριέρα του, να αποσύρεται μαχητής λόγω ντόπινγκ. Όλα αυτά έφεραν την αντίδραση του.

"Στο είπα να μείνεις καθαρός. Κουράστηκα με αυτούς τους τύπους. Αν φοβόταν να με αντιμετωπίσει ας έμενε στην άκρη μέχρι να αποσυρθώ. Αν θέλετε να το παίζεται σκληροί αθλητές με αυτό τον τρόπο, να μείνετε μακριά από ένα γενναίο άθλημα σαν το μποξ.

Δεν το πιστεύω πως συνέβη ξανά σε μένα. Την μία ο Povetkin την άλλη ο Wawrzyk και τώρα ο Ortiz. Ζητώ συγνώμη από τους φανς μου αλλά δεν ξέρω αν μπορώ να συνεχίσω",ήταν τα σοκαριστικά λόγια του Wilder.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Whitney Miller: Θα πάθεις πλάκα με την καυτή ρεπόρτερ του Glory (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ