MMA

Έξαλλος ο Dana White με De La Hoya

Έξαλλος ο Dana White με De La Hoya

Ο θρύλος της πυγμαχίας και σημερινός μεγαλομάνατζερ, Oscar De La Hoya, στα... χαρακώματα με τον πρόεδρο του UFC, Dana White, με αφορμή το ματς Conor McGregor vs Floyd Mayweather. (VIDEOS).

Πριν από μερικές μέρες ο θρύλος της πυγμαχίας και σημερινός μεγαλομάνατζερ, Oscar De La Hoya, ανέβασε στη σελίδα του στο facebook μια επιστολή προς τους οπαδούς της πυγμαχίας με την οποία κατακεραύνωνε το ματς Conor McGregor vs Floyd Mayweather και τους ζητούσε να το μποϊκοτάρουν αφού θα έκανε "κακό" στο άθλημα.

Χτες ο πρόεδρος του UFC, Dana White, απάντησε στον Μεξικάνο έξαλλος θυμίζοντας ότι πριν από λίγους μήνες είχε προτείνει ο ίδιος να παίξει ο Conor με τον Canelo και όχι με τον Mayweather!

"Είναι @!$@#$ τρελό! Δεν ξέρω τι !@#!.... νομίζω είναι @#!@# τρελός. Πρώτα από όλα, εγώ και ο De La Hoya είχαμε καλές σχέσεις εδώ και πολύ καιρό. Δεν είναι κακός τύπος, τον έχω στηρίξει σε πολλά events, ήμουν και στο Canelo vs Chavez jr. Είναι τόσο περίεργο που συμπεριφέρεται έτσι. Μιλά λες και φοβάται ότι η δική του η μάχη δεν θα είναι αρκετά καλή. Άκου, το Golovkin vs Canelo είναι σπουδαία μάχη. Το έχω πει τόσες φορές. Θα τη δω τη μάχη. Επίσης, να υπενθυμίσω ότι πριν από 4 μήνες ήθελε να παίξει ο Canelo με τον Mcgregor"

O White ανέβασε και ένα βίντεο στο Instagram που δείχνει τον De La Hoya να έχει δύο διαφορετικές απόψεις για το πυγμαχικό ματς του Conor:

"Είναι περίεργη μάχη; Ναι"είπε ο White, "Το έχω πει πολλές φορές ότι δεν με συμφέρει σαν επιχείριση να κάνω αυτή τη μάχη με τον Mayweather. Αλλά εσείς είστε δημοσιογράφο του Baseball και με ρωτάτε για την μάχη. Είναι μάχη που θέλει να δει ο κόσμος και στο τέλος, τέλος, σαν προμότερ ακόμη και αν δεν με συμφέρει τόσο, πρέπει να κάνω τις μάχες που θέλει ο κόσμος να δει".

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Σοκ και δέος: Η καυτή Anzhelika Anderson θα σε… γονατίσει! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Όταν η καυτή πορνοστάρ Kleio Valentien ζήτησε ραντεβού από την Ronda Rousey (ΦΩΤΟ)

Jenna Jameson: Τρελαίνομαι για τον Conor McGregor (ΦΩΤΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ