MMA

Έκανε το... θαύμα με Cormier ο Miocic

Έκανε το... θαύμα με Cormier ο Miocic

Πρωταθλητής της βαριάς κατηγορίας είναι από σήμερα ο Stipe Miocic που νίκησε με νοκ άουτ στον τέταρτο γύρο τον Daniel Cormier.

O Miocic κατάφερε να πάρει την ρεβάνς και τον τίτλο ξανά με πολύ καλή εμφάνιση.

"Ο Cormier είναι σκληρός και τον παραδέχομαι. Όλα μπορούν να συμβούν σε ένα παιχνίδι", δήλωνε μετά το ματς ο Miocic. O Cormier μπήκε στο ματς με αυτοπεποίθηση και προσπάθησε με λακτίσματα να χαλάσει το παιχνίδι του Miocic.

O Μiocic προσπαθούσε να δίνει απαντήσεις στην πίεση του Cormier. O πρώτος γύρος ήταν ξεκάθαρα για τον Cormier. Από τον δεύτερο γύρο και μετά ο Miocic βρήκε τα ανοίγματα και ισορρόπησε το παιχνίδι.

Παρά το ότι ο Cormier πέτυχε καθαρά χτυπήματα, οι συνδυασμοί του Miocic του έδιναν προβάδισμα. Ήταν τόσο μεγάλο το πείσμα των δύο αθλητών που είδαμε ένα από τα καλύτερα ματς του UFC τον τελευταίο καιρό.

Ένα χτύπημα του Miocic στο σώμα άνοιξε τον δρόμο για την νίκη με τον διαιτητή τελικά να διακόπτει το ματς μετά από συνεχόμενα χτυπήματα." Το ήξερα ότι τον πλήγωσα. Κρέμασαν τα χέρια του. Έβλεπα πως αν επέμενα θα ερχόταν το τέλος", αναφέρει ο Miocic.

Ο Cormier παραδέχτηκε την ήττα του και έδωσε συγχαρητήρια στον αντίπαλο του. "Δεν θέλω να ανακοινώσω την απόσυρση μου γιατί κυριεύομαι αυτή την στιγμή από έντονα συναισθήματα. Πρέπει να μιλήσω με την γυναίκα μου και να αποφασίσω για το μέλλον", κατέληξε ο Cormier.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Αυτό είναι το πιο σέξι Bottle Cap Challenge που έχεις δει
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ