MMA

Είδε την επιταγή του UFC και ήθελε να "κόψει" το άθλημα για να δουλέψει στα Starbucks!

Είδε την επιταγή του UFC και ήθελε να "κόψει" το άθλημα για να δουλέψει στα Starbucks!

Μία από τις φορές που το UFC ακυρώνει event και όλοι χαρήκαμε γιατί ο οργανισμός ανακοίνωσε πως οι μαχητές θα πληρωθούν ό,τι ήταν να πάρουν εάν έπαιζαν. Διαβάστε το story και θα καταλάβετε.

Μία από τις σπάνιες φορές που το UFC ακυρώνει event και όλοι χαρήκαμε γιατί ο οργανισμός ανακοίνωσε πως οι μαχητές θα πληρωθούν ό,τι ήταν να πάρουν εάν έπαιζαν. Η ιστορία όμως δεν πρέπει να είχε και τόσο ευτυχισμένο τέλος αφού ο μαχητής Cole Miller κατήγγειλε ότι όταν είδε το τσεκ που του έδωσε το UFC απογοητεύτηκε τόσο πολύ που ήθελε να "κόψει" τις ΜΜΑ!

Σύμφωνα με τον Miller η εταιρεία πλήρωσε το 1/3 των συμφωνηθέντων με τη δικαιολογία πως θα τον κλείσει σε δύο εβδομάδες για ματς. Τελικά τον έβαλε στο πρόγραμμα για δύο μήνες μετά...

"Πήρα λιγότερο από το 1/3 απ' αυτά που συμφωνήσαμε. Δεν πανικοβλήθηκα μέχρι και ευτυχισμένος ένιωσα γιατί έμεινα εννέα εβδομάδες μακριά από το σπίτι μου για την προετοιμασία και πήρα κάποια χρήματα, περιμένοντας φυσικά να παίξω δύο εβδομάδες μετά. Αντιθέτως με προγραμμάτισαν για αγώνα δύο μήνες μετά άρα έπρεπε να μπω ξανά σε camp για να πληρωθώ για ένα παιχνίδι. Δεύτερη προετοιμασία με μία πληρωμή..."

Το ξέσπασμα όμως δεν σταμάτησε εκεί με τον Miller να λέει: "Δεν θέλω να είμαι εδώ στην προετοιμασία! Δεν έχω διάθεση να παλέψω για την οικογένειά μου όσο πιο σκληρά γίνεται. Αυτές οι καταστάσεις με κάνουν να μην θέλω τις μάχες. Με κάνουν να θέλω να παραιτηθώ. Καλύτερα να πιάσω δουλειά στα Starbucks ή κάτι τέτοιο!"

O Cole είναι 32 ετών και δουλεύει στο UFC από το 2007 και λογίζεται ως ένας από τους "βετεράνους" του αθλήματος με 32 αγώνες στο ενεργητικό του.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Σοκαριστική τελετή μύησης της πιο σκληρής συμμορίας MS 13 σε νέο «μέλος» (ΒΙΝΤΕΟ)

Εκπαίδευση Ρώσου ειδικοδυναμίτη με ξυλοδαρμό (ΒΙΝΤΕΟ)

Αντέχεις να δεις την καυτή προπονήτρια του Βλαντιμίρ Πούτιν; (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ