MMA

Δυστυχώς η Ελίνα έχασε στο Bellator

Δυστυχώς η Ελίνα έχασε στο Bellator

Είχαμε την ευκαιρία να δούμε τον αγώνα της Ελίνας Καλλιονίδου στο Bellator 176 κόντρα στην Anastasia Yankova και παρότι δεν ήταν μονόπλευρος, πιστεύουμε ότι η Ρωσίδα κέρδισε δίκαια την απόφαση.

Η Ελίνα ξεκίνησε καλά στην αρχή του πρώτου γύρου αλλά μετά άρχισε να υποχωρεί υπερβολικά, να μην πιέζει και επέτρεψε να το κάνει η Yankova που πήρε μάλιστα και 1 takedown περίπου 1,5 λεπτό πριν το τέλος, πέρασε την guard, επανήλθε σε κάποια στιγμή που πήγε να κάνει sweep η Ελίνα και έκλεισε τον γύρο από πάνω. Κοντινός γύρος αλλά το Takedown δικαιολογεί το να πάει στην Yankova.

Γενικά αυτό ήταν το κλου του αγώνα. Η Ελίνα ήταν καλή όταν πίεζε μπροστά και έπαιζε με πιο απλά χτυπήματα αλλά αυτές οι στιγμές ήταν λίγες και πολύ σκόρπιες μέσα στο παιχνίδι. Όχι ότι η Yankova έκανε κάτι τρομερό αλλά όσο περνούσε ο αγώνας πίεζε όλο και περισσότερο, περνούσε κάποια front kicks και κάποια χτυπήματα, πίεζε στο κλουβί και γενικότερα είχε το πάνω χέρι περισσότερο με καλύτερο πλάνο.

Δεν είδαμε κάποια προσπάθεια για Takedown από την Ελίνα, δεν είδαμε αρκετή πίεση και δεν διάλεγε τα χτυπήματα της καλύτερα. Ειδικά η κίνηση προς τα πίσω συνέχεια, ήταν εμφανής ότι δεν την βοηθούσε και κάποια χτυπήματα που πέρασε δεν ήταν αρκετά να κάνουν την διαφορά. Όπως έχουμε δει πολλές φορές, η ζημιά στο πρόσωπο του αθλητή δεν είναι ασφαλής ένδειξη για το ποιος κέρδισε.

Κρίμα γιατί σαν αθλήτρια η Yankova δεν ήταν και πολύ καλύτερη από την Ελληνίδα απλά πιο έμπειρη και πιο στημένη.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Nikki Bella:Δείτε την σέξι σύζυγο του John Cena από το WWE (ΦΩΤΟ)

Pearl Gonzalez: Δεν έχω μόνο σιλικόνη στο στήθος, αλλά και ταλέντο (ΦΩΤΟ)

Η κόρη του Ivan Drago είναι πιο καυτή και από την «μαμά» της (ΦΩΤΟ)

Δείτε το ματς μετά το 8.20:













ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ