MMA

Δημήτρης Χιώτης: "Να εκπροσωπήσω την Ελλάδα όπως ο Ζαμπίδης"

Δημήτρης Χιώτης: "Να εκπροσωπήσω την Ελλάδα όπως ο Ζαμπίδης"

Μετά την εντυπωσιακή νίκη του στη Ρουμανία εις βάρος του Ionut Stanciu, ο Δημήτρης Χιώτης μιλάει αποκλειστικά στο fightsports.gr για τον θρίαμβό του.

Ο Δημήτρης Χιώτης επέστρεψε στις νίκες και μάλιστα σε υψηλό επίπεδο αφού άρπαξε την ευκαιρία απ'τα μαλλιά νικώντας τον Ionut Stanciu μέσα στο "σπίτι" του, την Ρουμανία. Ο αθλητής του Νάσου Αργυρόπουλου, λίγες μέρες μετά τον θρίαμβο μιλάει αποκλειστικά στο Fightsports.gr για την μεγάλη νίκη που πέτυχε.

"Γυρίσαμε νικητές από την Ρουμανία, απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο. Ήταν αριστερόχειρας με 1,90 ύψος, εγώ είχα αγωνιστική αποχή λόγω στρατού αλλά ένιωθα καλά και το πίστεψα μαζί με τον δάσκαλο μου. Είμαι καλύτερα τώρα και πιστεύω ότι η σεζόν θα κυλήσει θετικά και με επιτυχίες.

Στόχος μου είναι να παίζω στο εξωτερικό με ξένους που έχουν διαφορετικά στυλ, να μαζεύω εμπειρίες και να εκπροσωπώ την Ελλάδα επάξια όπως ο Ζαμπίδης. Να μην στέκομαι απλά, αλλά να κερδίζω μεγάλα παιχνίδια", τόνισε ο Χιώτης που εντός συνόρων δεν έχει πλέον προτιμήσεις.

"Δεν έχω κάποιον αθλητή στο μυαλό μου από Ελλάδα, είμαι μαχητής και αγωνίζομαι με όλους, αρκεί να υπάρχουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις".

Τέλος ο Panthro έστειλε μήνυμα στον κόσμο των πολεμικών τεχνών. "Στο κόσμο που με στηρίζει θέλω να πω ότι επέστρεψα γεμάτος όρεξη και θα προσπαθώ για το καλύτερο".

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

ΣΟΚ για Rousey! Η μεγαλύτερη έκπληξη όλων των εποχών στο UFC (ΒΙΝΤΕΟ)

Έτσι σόκαρε η Holm τον πλανήτη (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Καλλιονίδου: «Μπαμπά σε περιμένω στο κλουβί να λύσουμε τις διαφορές μας!» (ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ